Comunicate de Afaceri

Ce haine bebeluși ar trebui să cumperi în primele luni de viața ale unui nou-născut

Când se naște un copil, de obicei, ultimul lucru la care doresc noii părinți să se gândească este să cumpere haine bebeluși. Nu e de mirare: între hrănire, schimbare, adormire și spălare a unui nou-născut avem foarte puțin timp, putere și voință să o facem. Așadar, când merită să începi să completezi un coș pentru un nou-născut, astfel încât să nu fii nevoit să te gândești la asta imediat după naștere?

Cum să ne pregătim pentru această sarcină, astfel încât în ​​primele săptămâni de viață ale unui copil să nu rămânem fără cele mai necesare haine? Și, în sfârșit, ce articole din garderoba unui bebeluș ar trebui să fie pe lista părinților?

A cumpăra haine bebeluși poate fi făcut imediat după ce primiți informațiile despre sexul copilului, adică în jurul săptămânii 16 de sarcină. Este această perioadă, adică al doilea trimestru, pe care femeile o consideră cea mai puțin costisitoare și, în același timp, cea mai bună etapă a întregului curs al sarcinii.

De asemenea, când cumpărăm haine bebeluși cu multe luni înainte putem găsi numeroase oferte de preț. Cumpărarea hainelor de vară în sezonul de toamnă sau a hainelor de iarnă în sezonul de primăvară, de regulă, este asociată cu reduceri și oferte favorabile de la magazinele de îmbrăcăminte. De asemenea, dacă găsiți ceva care vă place, puteți oricând să cumpărați o rochiță botez fetițe de pe Emag, mai ales dacă este la reduceri.

În același timp, finalizarea garderobei cu multe luni înainte ne oferă un sentiment mai mare de control și pace. Datorită completării coșului de rufe și a altor nevoi ale bebelușului, din acel moment ne putem concentra pe sănătate și bunăstare, atât pentru noi, cât și pentru bebelușul nostru.

Mai ales în primele trei luni de viață ale unui nou-născut trebuie avut în vedere că hainele vor fi schimbate chiar și de câteva ori pe zi. Nu atât din cauza orei din zi sau a fluctuațiilor de temperatură, cât din cauză că se murdăresc. Așadar, cantitatea de haine bebeluși depinde de cât de mult suntem dispuși să spălăm haine des sau ne dorim să avem mai multe haine de schimb și să spălăm mai rar. În primul caz, stocul de haine bebeluși va fi mult mai mic decât în ​​al doilea caz.

De ce piese de îmbrăcăminte are nevoie un bebeluș

Iată, mai jos, câteva recomandări legate de piesele de îmbrăcăminte de care veți avea nevoie în primele luni de viață ale nou-născutului.

  • Body-uri cu mânecă lungă și mânecă scurtă. În jur de 5-7 piese ar trebui să fie suficiente, dar puteți avea și mai multe.
  • Jambiere și pantaloni elastici pentru bebeluși. Și în acest caz este bine să aveți între 5 și 7 bucăți.
  • Salopetele sunt foarte utile și este bine să aveți între 4 și 7 salopete cu mânecă lungă.
  • Îmbrăcăminte de botez. Dacă alegeți să botezați copilul, este bine să alegeți și un costum băieței sau o rochiță botez fetițe. De asemenea, puteți opta și pentru o rochiță botez fetițe care vine la set cu cea a mamei.
  • Șosete. Cel puțin 7 perechi.
  • Pălării și fesuri.
  • Îmbrăcăminte pentru exterior: salopeta cu vatelina, geaca etc.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare