Comunicate de Afaceri

Cele mai bune marci de aspiratoare

Există o mare varietate de mărci de aspiratoare industriale. Este recomandat să alegi un aspirator de la o marcă recunoscută, deoarece astfel vei ști că ai cumpărat un produs certificat și testat de mii de consumatori.

 

Bosch

Marca Bosch este sinonimă cu aparate bine construite. Bosch s-a înființat în Germania în secolul al XIX-lea, compania fiind fondată de Robert Bosch. În mod curios, a început ca un atelier de mecanică și inginerie (și chiar și astăzi are o divizie dedicată acestui sector), care este strâns legată de curățarea industrială.

Pe lângă gama largă de aspiratoare de uz casnic, Bosch oferă aspiratoare profesionale, cu funcții avansate care îi încântă pe utilizatori, în special în construcții și industrie. Separat, utilizatorii casnici vor alege aspiratoare de zi cu zi, aspiratoare clasice ce pot fi gasite pe emag.

Cecotec

Brandul spaniol se descurcă foarte bine. Are aspiratoare robotizate cu un preț excelentă pentru ce funcții oferă, aspiratoare de tip sanie, aspiratoare de tip mătură și oferă, de asemenea, niște aspiratoare umede și uscate foarte interesante.

Clatronic

La fel ca Cecotec, Clatronic este specializată în electrocasnice mici, oferind o gamă largă de aparate pentru casă: pentru gătit, pentru micul dejun, pentru îngrijirea rufelor, sănătate și frumusețe și pentru curățenie.

În cadrul acestei ultime secțiuni, are diverse tipuri de aspirator, de tip sanie și mătură, mopuri electrice și curățătoare cu abur și un aspirator uscat și umed, cu o bună valoare.

 

Vedeti lista completa aici!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare