Comunicate de Afaceri

Complexe de joacă „Trib Antic”

Din lumea uitată a triburilor de demult, vă prezentăm un complex de joacă de tip trib!
Complexul de joacă din Seria Trib Antic, este realizat din materiale care imită elemente ale pădurii/care se găsesc în pădure, precum lemnul.

Un nou echipament complet de joacă unde copii pot face nenumărate activități distractive. își pot exersa abilitățile de concentrare, dar și creativitatea și pot descoperi lucruri noi și deosebite de fiecare dată.
Inspirația designului provine din mit, pentru a motiva imaginația copiilor să creeze și să se joace.

Beneficii – complex de joacă de tip trib:

Joaca, socializarea, veselia, energia, imaginația și distracția sunt la ele acasă în complexul de joacă de tip trib deoarece complexul oferă varietate. Copii de pot da pe tobogane, pot sări, se pot cățăra, pot socializa înăuntrul complexului de joacă de tip trib. Își pot exersa abilitățile de concentrare, de echilibru și de atenție. Datorită design-ului unic cu cap de dinozaur, ouă de dinozaur, tobogane moderne și curbate, culori vii și puternice, copii adoră complexul de joacă de tip trib și își doresc să se joace încontinuu acolo.

Un mare avantaj al complexului de joacă de tip trib este faptul că acesta exersează imaginația și creativitatea copiilor. Îi invită la joc, la strategia jocului, la prioritizarea jocului, etc. De asemenea, copilul exersează și partea fizică, sărind și țopăind. Deoarece sănătatea este cea mai importantă, iar noi ne-am conformat acestui lucru creând complexul de joacă de tip trib.

Materiale de fabricație:

Materialele de fabricație a complexului de joacă sunt absolut non-toxice și ecofriendly, testate pe greutatea adulților deoarece vrem să ne asigurăm că toți copii sunt în perfectă siguranță la locul de joacă. Toate suprafețele sunt netede și șlefuite, nu există riscul de accidentare/înțepare/tăiere.

De asemenea, complexul de joacă de tip trib este rezistent indiferent de condițiile meteo de afară, chiar și pe ploaie, chiar și la expunerea la soare, el va rămâne la fel de colorat și perfect funcțional. O nouă lume unde toți copii creativi și dornici de distracție sunt invitați să se joace! Vă așteptăm la complexul de joacă de tip trib!

Caracteristici:

Echipamentele pentru locuri de joacă din seria Trib Antic  sunt combinate cu PE.

Capacitate: 30-50 copii
Dimensiune unitate: 640cm × 320cm × 440cm
Dimensiunea zonei de siguranță: 1040cm × 720cm × 440cm

Recomandări/Parametri

Vârsta recomandată a grupului: între 3 și 15 ani, copiii cu vârsta sub 15 ani trebuie să fie sub supravegherea tutorelui.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare