Comunicate de Afaceri

Concept de criza: www.59RON.ro "Orice buchet la numai 59 RON"

Ceea ce ni se pare extrem de trist, insa, este faptul ca problemele financiare, grijile zilnice, incertitudinea zilei de maine si criza financiara la nivel mondial a determinat o scadere a achizitiilor de flori si plante de apartament. Aceasta scadere a fost detaliata si analizata de ziare si publicatii felurite, unele articole povestind chiar de florarii care arunca din ce in ce mai multe flori pentru ca acestea nu se vand.

Floraria 59RON este un concept gandit in conditiile noi de piata, in care oamenii sunt din ce in ce mai ocupati. Lipsa de timp este presionanta, iar bugetele restranse sunt alocate pentru alte scopuri, la nivelul nevoilor de baza. Cea mai ieftina florarie online ofera o solutie integrata, comanda produselor din fata calculatorului, suport telefonic si pe e-mail non-stop, facilitati de plata personalizate, produse similare cu pozele prezentate, livrate la adresa, data si ora mentionate de client. Garantam pentru prospetimea florilor si seriozitatea serviciilor.

Stim ca este poate mai simplu sa ignori anumite ocazii speciale, sa te prefaci prea obosit sau prea ocupat pentru a cumpara un cadou. Dar floraria noastra considera ca uneori, la finalul unei zile solicitante, mai importanta este familia, prietenii, cunostintele sau poate planurile de viitor cu un partener de afaceri important. Acum poti alege cadouri extrem de frumoase, dintr-o oferta atragatoare, un magazin online deschis, cu poze detaliate, produse moderne si de o frumusete impresionanta. Pretul nu vorbeste despre calitatea produselor, ci despre un lux accesibil, acela de a te gandi mai des la cei dragi si de a face gesturi minunate, cu acelasi buget.

Se spune ca adevaratele cadouri, cele pe care ni le amintim cu drag, sunt oferite cu sufletul si nu cu portofelul. Doresti sa te numeri printre cei eleganti, sau printre cei exagerati? Decizia iti apartine.

Este un pariu pe care dorim sa il castigam: Romania nu este de 1 an in criza ci a fost dintotdeuna astfel incat acest proiect va fi un proiect de anvergura urmand a seta trendurile de pret in piata chiar si dupa criza.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: sc flavour interactive srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare