Comunicate de Afaceri

Confortul piciorului este asigurat de balerinii din piele de la Diane Marie

Mai e puțin și vine primavara, de aceea magazinul online de incalțaminte, Diane Marie, are o superba colecție de balerini din piele naturala, care se potrivesc perfect noilor tendințe in materie de moda. Alegeți-va acum perechea ce se potrivește cat mai bine stilului dumneavoastra personal.
Modele de balerini din piele naturala atent lucrate
Perechile de balerini din piele de la Diane Marie sunt realizați din cele mai calitative materiale, astfel incat piciorul poate sa respire ușor, iar mersul sa fie unul pe cat se poate de comod. Pielea naturala folosita pentru crearea balerinilor este fie mata, fie lacuita, iar designurile balerinilor respecta ultimele tendințe in materie de moda. Doamnele și domnișoarele au la dispoziție balerini cu bot rotund și toc jos, balerini cu bot ascuțit și frumos decupați in partea interioara, pantofi multicolori sau intr-o singura culoare, atat pentru ținutele casual, cat și pentru cele office sau elegante.
Balerinii de dama din piele de la Diane Marie http://www.pantofidianemarie.ro/balerini/ sunt simpli, dar și accesorizați cu funde, mici catarame, cusaturi in diferite culori, dar și detalii florale, dispuse in partea din fața a balerinilor, pentru un plus de farmec și culoare. Toți balerinii sunt foarte comozi și in modele originale, pentru ca orice ținuta sa fie frumos accesorizata, iar incalțamintea sa reprezinte accentul și pata de culoare a unui look modern.
Comanda online, cu ajutorul formularului prezent pe site, la numarul de telefon 0761.893.632 sau direct la adresa magazinului, din Str. Lacul Plopului nr 10, bloc V7,ap.47, sector 5, București.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare