Comunicate de Afaceri

Cum alegi culoarea unei rochii de seară în funcție de culoarea pielii tale

Este important să înțelegeți că nuanța pielii este decisivă atunci când alegeți rochii de seară, deoarece culoarea acesteia ne va ajuta să evidențiem frumusețea noastră naturală. Din acest motiv, trebuie sp acordăm o atenție importantă tonurile care ne avantajează și tonurile pe care trebuie să le scoatem din garderoba noastră.

Dacă ai piele albă

Cele mai bune opțiuni pe care le ai la dispoziție sunt rochii de seară roșii sau negre. Aceste culori sunt foarte elegante și sunt potrivite pentru orice ocazie specială. Dar poate cel mai important aspect al acestora este că generează un contrast bun cu acest tip de piele, care nu este realizat cu tonurile pastelate, deoarece nu sunt deloc favorabile. Acestea ar accentua culoarea pielii într-un mod exagerat. Prin urmare, uitați de aceste culori pentru garderoba, machiaj și alte accesorii, deoarece acestea nu vă avantajează. Cu siguranță doriți să cunoașteți mai multe opțiuni de culori pentru rochii de seară pe lângă roșu și negru, alte culori pentru care puteți opta fiind: albastru închis, gri, argintiu, roz și auriu. Cu aceste culori, pielea dumneavoastră va arăta, de asemenea, delicată. Rochii de seara cauta pe emag.ro, avem si haine!

Dacă ai pielea mai închisă la culoare

Acesta este unul dintre tonurile pielii care tinde să aibă ceva mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea culorilor hainelor care o avantajează și o ajută să arate spectaculos. Cu toate acestea, atunci când utilizați nuanțe precum: albastru închis, albastru deschis, alb, negru, roz, bej și roșu, veți fii în avantaj, evidențiind toată frumusețea pe care ți-o oferă pielea ta. Ar trebui să te bazezi întotdeauna pe culori intense și vei vedea că toate alegerile tale în ceea ce privește îmbrăcăminte sau rochii de seară vor avea succes.

Dacă ai pielea maro sau neagră

Spre deosebire de tonul de piele menționat anterior, pielea maro are, de asemenea, nivelul său de dificultate atunci când alegeți culorile care o fac să iasă în evidență. Se spune mult că, având acest ton de piele, puteți folosi aproape toate culorile din garderoba, deoarece se crede că toate vă vor face să arătați bine. Cu toate acestea, acest lucru nu este atât de adevărat. Alegeti rochii de seara elegante.

Tonurile ideale sunt acele culori intermediare, deoarece sunt cele mai spectaculoase pentru acest ton de piele. Pe de altă parte, culorile întunecate, departe de a oferi prospețime, contribuie la accentuarea trăsăturilor feței tale. Dar, în cele din urmă, cel mai bun lucru de făcut atunci când alegeți culoarea ideală este să optați pentru tonuri opuse, cum ar fi: alb, culori pastelate și culori izbitoare, cum ar fi verde lămâie sau fucsia. Acestea creează un contrast spectaculos, care te va face să ieși în evidență oriunde ai merge. Și, în plus față de cele de mai sus, este necesar ca odată aleasă culoarea ideală pentru îmbrăcămintea dumneavoastră, să stați departe de opțiunile cu tonuri maro sau gri, deoarece acestea nu se încadrează deloc în recomandări și nu te vor ajuta să îți pui în evidență culoarea minunată a pielii tale.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Cauta

Categorii populare