Comunicate de Afaceri

Cum alegi masina de tocat carne - avantajele modelelor de masini de tocat carne electrice

Știm cu toții că unul dintre cele mai importante decizii în urmarea unui stil de viață sănătos este eliminarea produselor prefabricate, în special a celor disponibile în conserve sau borcane, cu tot felul de aditivi, E-uri și zahăr în exces.

În cazul în care și tu îți dorești să investești în generarea propriilor tale produse din carne tocată sau roșii, te sfătuim să alegi unul dintre modelele de mașini de tocat carne disponibile pe piață.

Înainte de a cumpăra un astfel de produs trebuie, totuși, să îți dai seama care sunt nevoile tale și caracteristicile unui produs care să le îndeplinească. În principal, tipurile de mașini de tocat carne sunt cele manuale sau electrice. Astăzi vom discuta despre avantajele modelelor electrice, având în vedere și puterea motorului, fiabilitatea, accesoriile și funcțiile.

Principalele avantaje ale unei mașini de tocat carne electrice sunt, în primul rând, efortul mai mic și accesoriile care te ajută la diverse operațiuni. Dacă ai nevoie de o mașină de tocat pentru uz frecvent sau cantități mai mari, un model electric îți va ușura considerabil munca. Nu este de neglijat nici timpul mai scurt de utilizare.

În alegerea unei mașini de tocat carne electrice, e bine să ții cont de câteva caracteristici tehnice: 

Puterea motorului, exprimată în Wați, care cu cât e mai mare, cu atât este mai rapidă și mai ușor de folosit. O mașină de tocat cu un motor de 1500 W poate toca, de exemplu, 1,5kg de carne pe minut.

Funcția revers este un criteriu important în alegerea unei mașini de tocat carne. Aceasta înseamnă că, în cazul în care se blochează, mașina poate scoate afară alimentele pe partea de sus. Cuțitele declanșează o mișcare inversă și orientează alimentele înapoi spre gaura de alimentare, deblocând mașina de tocat.

Îți recomandăm ca materialul din care sunt fabricate cuțitele, sita și alte componente să fie oțel inoxidabil. Multe mașini de tocat carne vin cu discuri de trei dimensiuni diferite, între 2 și 8 mm.

În funcție de scopul în care vei dori să o utilizezi, urmărește și accesoriile cu care vine echipată mașina de tocat, cum ar fi cele de cârnați, de roșii, de legume și de prăjituri.

Un model versatil va veni însoțit și de alte accesorii importante ale unei mașini de tocat carne, precum tava de alimentare și dispozitivul de împingere, care îți ușurează foarte mult munca.

În cazul mașinii de tocat electrice, poți opta pentru un model cu una sau mai multe viteze de utilizare. Modelele de mașini de tocat carne cu cel puțin 2 viteze îți oferă posibilitatea de a economisi timp, mai ales atunci când ai de tocat o cantitate mai mare de carne.

Modelele de mașini de tocat electrice reprezintă o alegere inspirată, deoarece sunt extrem de versatile și disponibile într-o gamă variată de prețuri, poti verifica la eMag. Odată ce ai hotărât că acest tip de model se potrivește mai bine nevoilor tale, este momentul sa afli unde se găsesc mașini de tocat carne electrice pe gustul tău.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare