Comunicate de Afaceri

Cum diferentiem un parfum arabesc original de unul contrafacut

Parfumurile orientale arabesti sunt alegerea multora in materie de rasfat olfactiv. Multi prefera aceste parfumuri in locul cunoscutelor branduri din vest (Paco Rabanne, Christian Dior, Giorgio Armani sau Jean Paul Gaultier). Aceste parfumuri sunt foarte cautate, mai ales in perioada sarbatorilor, fiind cadouri perfecte de daruit persoanei iubite.

Graba de a achizitiona cadoul perfect poate determina pe cineva sa faca alegeri grabite si neintelepte, multi fiind pacaliti de “comercianti” care isi fac traiul vanzand obiecte contrafacute. Sunt anumite semne dupa care va puteti uita pentru a diferentia un parfum arabesc autentic de unul contrafacut.

Haideti sa vedem dupa ce sa fim atenti atunci cand achizitionam un parfum arabesc.

* Lungimea capatului pulverizator nu trebuie sa fie asemanatoare restul modelelor ce apartin brandului respectiv.

* Parfumurile autentice sunt ambalate cu grija si eleganta. Cele contrafacute vor prezenta semne de neglijenta.

* Seria si alte informatii de fabricare sunt stantate direct pe parfum. Daca parfumul nu prezinta vreo serie sau informatie de fabricare, acesta este cu siguranta contrafacut.

* Ambalajul extern de plastic este, in cazul parfumurilor originale, destul de gros. De asemenea, imprimeul acestuia emana calitate si eleganta.

* Recipientul parfumului nu prezinta semne de uzura. In plus, acesta este, de obicei, destul de gros.

* Analizati culoarea si puritatea parfumului. Daca detectati impuritati, atunci aveti de a face cu un parfum contrafacut.

* Parfumurile arabesti originale au acelasi miros indiferent de conditiile externe. Mirosul unui parfum contrafacut se schimba daca temperatura de afara este crescuta.

* In cazul in care recipientul este inchis la culoare iar continutul nu poate fi examinat, puteti folosi parfumul pe un servetel. Daca parfumul isi schimba culoarea dupa cateva minute, atunci acesta este contrafacut.

Ar fi pacat sa daruiti un astfel de parfum unei persoane apropiate. Un parfum contrafacut este in antiteza cu aspectele care dau farmecul unui parfum arabesc autentic.

Pentru a evita astfel de evenimente neplacute, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa cumparati de la un magazin de incredere. Intrigue Boutique va pune la dispozitie o gama variata de parfumuri arabesti de lux cu care puteti surprinde persoanele dragi.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: A.I. On Web

Comentarii

Cauta

Categorii populare