Comunicate de Afaceri

Cum procedeaza parintii cand cumpara hainute si lenjerii pentru micuti

Timpul petrecut pentru a cauta articolele vestimentare si lenjeriile potrivite pentru patutul/patul bebelusilor/copiilor se intinde considerabil, deoarece sunt multe aspecte de luat in considerare pentru ca achizitia sa fie una potrivita si acestia sa nu aiba regrete ulterioare sau surprize neplacute. Care sunt aceste criterii? De ce este nevoie de ele? Iata mai jos detalii:

- dimensiunea
Dimensiunea trebuie sa fie stiuta foarte bine dinainte, pentru ca patul sa fie acoperit integral de lenjerie sau corpul sa fie imbracat cu hainute pe marime. De aceea, parintii iau mai intai masuri, mai apoi cumpara. Pana si in cazul in care se cumpara placutul materialul finet de pe http://www.sabaev.ro/material-finet si se debiteaza ulterior, tot trebuie ca masurile sa fie luate inainte, deoarece si materialul, cand este la sul, are anumite dimensiuni.

- culoarea
Culoarea materialului ales sau a produsului finit este deosebit de importanta si este aleasa cu intelepciune, deoarece poate fi o culoare placuta desi degeaba, fiindca nu se incadreaza cu restul culorilor din camera, si viceversa – adica sa se potriveasca bine cu restul culorilor din camera, dar sa fie o culoare care nu este placuta parintilor, deci cumparatorilor.

- materialul
Mai sus a fost mentionat materialul finet. Intr-adevar, acesta este sectetul cand vine vorba de hainutele pentru copii si de lenjeriile pentru patutul bebelusului sau pentru patul copilului mic, sensibil. Este atat de moale si de placut la atingere incat, uneori, merita mersul la marochinarie si pipaitul acestuia, insa cum timpul este intotdeauna limitat pentru acesti tineri activi, parintii merg din ce in ce mai mult pe incredere si se concenteaza asupra modelului, culorii si metrajului.

De aceea, sunt tentati sa cumpere materialul de pe platforme online precum cea amintita mai sus, Sabaev.ro, si sa mearga cu materialul la o cunostinta, la o croitorie, pentru obtinerea unor articole textile potrivite cu exactitate.

- pretul
Un bumbac combinat cu elastan costa destul de putin. Un material foarte pufos, a carei tesatura este obtinuta din bumbac 100%, pare a fi mai scump, insa daca se cumpara la metraj nu este cazul. Produsele finite, bineinteles, au acel adaos de pret – de aceea, unii parinti apeleaza la o obtinere in doi pasi a lenjeriilor de pat pentru dansii, pentru copiii acestora si a hainutelor de copii: cumpara finetul, apoi comanda o lucrare de obtinere a produselor finite apeland la serviciile unui croitor.

- experienta de cumparare
La acest aspect, tinerii parinti par pretentiosi, insa nu sunt. Sunt doar constienti de posibilitatile comertului actual si de avantajele comertului online. De aceea, prefera sa compare modelele, culorile si preturile in mediul virtual, si sa plaseze o comanda care sa le faca usoara achizitionarea produselor sau a materialelor din care vor rezulta astfel de produse. Iata cum durata de achizitionare se reduce considerabil, situatie ideala pentru tinerii care vor confort si pentru ei insisi, si pentru fiii si fiicele lor.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare