Comunicate de Afaceri

Cum sa alegi cel mai potrivit microfon spion

Daca esti in cautarea unui microfon spion, este bine sa iti raspunzi la cateva intrebari inainte de a face achizitia. In acest mod vei stii exact ce iti doresti si de ce ai nevoie. Iata ce ar trebui sa ai in vedere la achizitionarea unui microfon spion.

Motivul pentru care cumperi un microfon spion

Microfoanele spion au multe utilizari si este important sa stabilesti de la inceput care este scopul acestuia. Astfel, studentii si profesionistii folosesc microfoane spion pentru a tine pasul cu informatiile prezentate in cadrul intalnirilor sau pentru a-si analiza performantele in prezentari si interviuri. Totodata, poti fi foarte utile pentru vloggeri sau ideale pentru a surprinde infifelitatea partenerului de viata. 

De cat de mult spatiu de stocare ai nevoie?

Stabilirea dimensiunii spatiului de stocare de care ai nevoie, inainte de achizitie, este cruciala. Microfoanele spion se gasesc in modele variate in functie de numarul de ore audio pe care le poti inregistra la un moment dat. Daca il folosesti pentru a realiza un proiect mic, dimensiunea spatiului de stocare nu ar trebui sa fie o problema. Insa, daca esti doctorand cu multe ore de inregistrare, ar trebui sa iti asiguri un spatiu generos de stocare. 

De ce tip de microfon spion ai nevoie?

Scopul in care vei folosi microfonul spion ar trebui sa te ajute sa stabilesti imediat tipul de dispzitiv de care ai nevoie. Daca esti student sau om de afacri care partcicipa la prelegeri in sali mari sau conferinte in centre cu capacitate mare, vei avea nevoie de un microfon spion care sa capteze semnale audio de la disanta mari. Unele modele pot inregistra de la distante de pana la 50 de metri. 

Ai nevoie de caracteristica de reducere a zgomotului de fundal?

In situatiile in care te afli in spatii mari, microfonul trebuie sa faca fata zgomotelor de fundal si sa dispuna de o caracteristica specifica in acest sens. De asemenea, eliminarea zgomotelor de fundal va fi necesara daca intentionezi sa faci inregistrari secrete in aer liber sau in perioadele aglomerate ale zilei. Insa, daca vei fi acasa sau singur in biroul tau, nu ar trebui sa iti faci griji pentru acest aspect. In plus, exista programe online care te pot ajuta sa reduci zgomotele de fundal, daca va fi necesar. 

Cat de discret trebuie sa fie dispoztivul?

Ai permisiunea pentru a inregistra intalnirile sau seminariile? Daca da, atunci nu va  nevoie ca microfonul tau spion sa fie discret. In caz contrar, insa, vei avea nevoie de un model care sa iti ofere discretie maxima, astfel incat nimeni sa nu stie ca acolo este un microfon. Un astfel de model este microfonul spion incorporabil in pix sau intr-un USB. 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare