Comunicate de Afaceri

Cum sa stii dacă o pereche de pantaloni este pe marimea ta

Unul dintre lucrurile care-ți pot părea o corvoadă atunci când îți cumperi haine este să le probezi, mai ales toamna și iarna, când purtăm mai multe straturi de haine deasupra. Sau dacă avem copii în grijă (să-ți scoți pantalonii în timp ce trebuie să stai cu un ochi și pe copil, poate părea o sarcină imposibilă). În plus, multe magazine de îmbrăcăminte au implementat protocoale stricte în cabinele lor de probă din cauza pandemiei.

 

Dacă urăști acel moment, sau pur și simplu nu ai prea mult timp la dispoziție, există o serie de trucuri, valabile atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care te vor ajuta să știi dacă o pereche de pantaloni este mărimea ta fără să fie nevoie să îi probezi sau să pierzi timpul în magazin.

 

În general, știm cu toții în ce tip de îmbrăcăminte ne simțim cel mai confortabil. Dacă este adevărat că, în funcție de tipul de țesătură, croială sau model, pantalonii sau blugii ni se pot potrivi mai bine sau mai rău, dar obținerea mărimii potrivite va fi mai ușoară dacă folosiți unul dintre aceste trucuri.

 

Gasesti pantaloni barbati pe emag!

 

Cu siguranta nu o dată te-ai intrebat de ce daca iti cumperi pantaloni de la o anumita marca ai o anumită mărime, ia dacă schimbi brandul de pantaloni, ai nevoie de două mărimi în plus. Proporționalitatea corpului nostru, care este cea pe care următoarele trucuri și lecții de moda se bazează, este cel mai bun mod de a obține mărimea potrivită la haine.

 

Trucuri infailibile pentru a găsi mărimea corectă

 

Unul dintre aceste trucuri constă în înfășurarea taliei pantalonilor sau fustei în jurul gâtului, de parcă ar fi o pelerină. Dacă talia hainei se închide doar pe perimetru, atunci ți-ai găsit mărimea. Daca nu ajunge sau rămâne exces de tesatura, va trebui sa alegi o alta măsură.

  

O altă modalitate de a găsi blugii sau fusta perfectă este următoarea: închideți pumnul și verificați dacă antebrațul și pumnul ți se potrivesc în interiorul taliei pantalonilor. Dacă se potrivește mărimii și nu există exces de țesătură și nici nu lipsește, te vei afla în fața pantalonilor sau fustei potrivite.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare