Comunicate de Afaceri

Cutati sisteme de supraveghere si credeti ca cele false va vor ajuta? Renuntati imediat la idee.

Este foarte important ca inainte de o economie din punct de vedere financiar, pe care o puteti face cumparand sisteme supraveghere false, sa intelegeti importanta a tot ce inseamna sistemele de supraveghere, in general.

Renuntati definitiv la ideea unor sisteme de supraveghere false

Daca aveti impresia ca veti scapa ieftin si cu proprietatea ferita de hoti, gresiti! Porniti de la urmatoarele doua idei de baza:

1. Daca o proprietate este supravegheata video inseamna ca exista ceva de ascuns si mai ales, lucruri de valoare. Atrage atentia hotilor si nicidecum a celor aflati la inceput de drum in aceasta "meserie". Hotii specializati vor sti sa se fereasca de un sitem de supraveghere.

2. Daca sistemul de supraveghere este unul fals, nu veti avea nicio proba/imagine si veti ramane fara echivoc si cu paguba produsa.

Pornind de la aceste idei, probabil ca va ganditi ca ar putea totusi sa ii sperie pe hotii de locuinte, mai putin experimentati sau pe cei pasionati de acte de vandalism.

Sigur ca un sistem de supraveghere real este destul de costisitor, plus ca daca au caracteristici mai multe si functii deosebite pretul creste, asa ca daca o camera video poate ajunge la cateva sute de lei, o camera video falsa, dar care o imita foarte bine pe cea reala, costa undeva la 20 de lei. Totusi, riscurile sunt foarte mari, iar decat sa atrageti atentia cu ele, mai bine sa nu le aveti deloc.

Daca stam si ne gandim putin, nici in Romania nu stam mai bine. Drumurile publice sunt supravegheate video dar cu toate acestea, numarul accidentelor rutiere nu a scazut semnificativ, ba mai mult, nici in privinta vitezomanilor sau a celor carora le place sa transmita live pe retele sociale in timp ce conduc si nici pe soferii care se urca la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice nu i-au potolit. Un alt studiu a aratat ca de cele mai multe ori o alarma cu sunete puternice este mult mai avantajoasa. Zgomotele puternice pot speria cu adevarat hotii, pentru ca in cazul acestora nu stiu ce sa faca, cum sa reactioneze si o iau la fuga.

Daca mai aveti nevoie de un motiv pentru care sa renuntati la ideea de a achizitiona camere video false, mai trebuie sa stiti ca o dovada incontestabila o reprezinta imaginea unui sistem de supraveghere instalat de o firma specializata, care detine licenta necesara respectand toate normele legale in vigoare.

Iata, deci, ca nu este de joaca atunci cand vine vorba de siguranta, iar daca ati decis ca aveti nevoie de un sistem de supraveghere, apelati la unul real si alegeti camere cu capacitati puternice, pentru ca acestea vor fi o investitie pentru siguranta dumneavoastra, a familiei si a bunurilor detinute.

Achizitionarea unor sisteme de supraveghere potrivite

Echipa e-camere.ro va asteapta cu echipamente de ultima generatie, adaptate nevoilor si buzunarelor tuturor clientilor. Experienta acumulata si performanta dovedita in timp a echipei o califica pentru a oferi sfaturi si pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de siguranta intregii familii. Tineti cont de faptul ca nu este de joaca cu siguranta dumneavoastra, a familiei sau a locuintei, iar daca vreti sa o paziti de hoti faceti asta cu adevarat, nu apelati la camere video false pentru ca va veti minti singuri, iar dezamagirea va fi una foarte mare.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare