Comunicate de Afaceri

Cutii de carton clasice sau cutii cu autoformare

Ambalajele din carton ondulat sunt folosite pentru ambalarea si depozitarea a peste jumatate din marfurile produse la nivel global. 
 
Acestea reprezinta optinea numarul unu atunci cand vine vorba despre ambalare, depozitare sau transport.
 
Cutiile sunt produse din carton ondulat CO3, avand un strat de carton ondulat si doua straturi netede, unite intre ele de un adeziv pe baza de amidon. Cartonul ondulat de tip CO3 reprezinta unul dintre numeroasele tipuri de carton, denumirea provenind de la straturile de hartie din care este confectionat (tipul III de carton ondulat – este compus dintr-un strat ondulat, prins intre doua straturi netede). Cartonul CO3 are o rezistenta buna, in urma fabricarii el avand structura unei placi, fiind destinat producerii de ambalaje.
 
Cutiile cu autoformare sunt incadrate in codul FEFCO 0427 (FEFCO sau The European Federation of Corrugated Board Manufacturers — organizatie non-profit care reprezinta si protejeaza interesele industriei ambalajelor din carton). Aceste cutii se produc dintr-o singura bucata, ele fiind asemanatoare unor mape si au clape de inchidere incluse. Cutia cu auto-formare are muchiile marcate, astfel incat sa poata fi indoita usor pentru a forma peretii si capacul. Cutiile pot fi folosite si fara lipire, ele avand deja clapa formata. Aceste cutii sunt ideale pentru a proteja bunurile, incepand de la cel care produce bunurile si pana la clientul final. Pentru un plus de siguranta poate fi folosita si banda adeziva pentru siglare.  
 
Vezi oferta AICI pentru cutii clasice sau cutii cu autoformare!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC AMC LIGHT PACK SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare