Comunicate de Afaceri

De ce ar trebui să nu îți lipsească arta din locuință

Iată câteva motive pentru care avem nevoie de artă în casele noastre.

  1. Arta te face să pari mai uman

Aproape toate articolele din casa ta au un scop funcțional. Parfumul te face să miroși proaspăt, pieptenele îți permite să aranjezi părul neîngrijit, iar dulapul îți permite să îți stochezi hainele. Toate aceste elemente au un rol de jucat. Arta nu pare să aibă nicio funcție în afara faptului că este de decor.

 

Adevărul este că arta îți face camera să pară mai animată, adăugând o atingere „umană” mediului. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea picturilor, inclusiv arta abstractă, necesită mult timp, îndemânare și efort al unui artist priceput. Nu este nevoie să îl întâlnești personal pe artist sau să îi cunoaști povestea pentru a aprecia amprentele sau tușele de pe pânză.

  1. Arta le lasă să te exprimi

 

TABLOURI CANVAS emag

 

Arta este un limbaj care îți permite să te exprimi fără a fi nevoie să folosești cuvinte. Fiecare piesă de artă care atârnă pe peretele tău spune o poveste despre tine. dacă vrei să le arăți vizitatorilor personalitatea sau valorile vieții tale, arta este mijlocul perfect de comunicare. Câteva priviri asupra lucrărilor de artă de pe pereții tăi le oferă oaspeților un indiciu asupra personalității tale.

  1. Arta evocă emoții puternice

Arta pe perete te ajută să te reconectezi cu o amintire sau un sentiment pe care vrei să îl prețuiești pentru mulți ani de acum încolo. Ne poate înveseli dacă suntem triști sau ne poate inspira să facem schimbări pozitive în viața noastră. Arta ne poate oferi confort în mai multe moduri. Unii oameni de știință cred că arta poate evoca emoții prin atingerea unor indicii emoționale gravate adânc în mintea noastră. Acesta este unul dintre motivele pentru care unii oameni sunt emoționați până la lacrimi atunci când privesc arta.

 

Dati un search tablouri canvas, pe internet exista o mare varietate de asemenea tablouri!

 

  1. Arta ne provoacă

Narațiunea interesantă din unele lucrări de artă ne provoacă intelectual și ne confruntă cu idei, mergând uneori până la a ne face să ne simțim inconfortabil. Acest lucru este adevărat în cazul picturii abstracte care provine dintr-un loc îndepărtat de realitate. Formele fără formă și modelele complicate se pot apleca în gândurile noastre și ne pot ajuta să ieșim din rutină. Arta ne arată o perspectivă asupra vieții cu care nu suntem obișnuiți și ne atrage mintea într-o narațiune diferită.

 

Tablouri CANVAS diverse modele

 

  1. Arta ne vindecă

Uitatul la artă implică atât corpul, cât și mintea, oferindu-ne o cale de reflecție. Dacă ne luptăm cu tristețea sau alte emoții negative, privirea artei ne oferă inspirația pentru a ne ridica și a ne motiva pe noi înșine. Arta eliberează substanțele chimice „fericite” ale corpului numite endorfine, reducând în același timp hormonii stresului numiți cortizol. Te transformă într-o ființă umană bine rotunjită, pozitivă.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Cauta

Categorii populare