Comunicate de Afaceri

De ce sunt atât de importante armele de autoapărare pentru femei?

Răspunsul la această întrebare „de ce sunt atât de importante armele de autoapărare pentru femei?” este relativ ușor de răspuns. Dacă știi că femeile sunt agresate de atâtea ori mai mult decât bărbații, începi să vezi de ce femeile au nevoie atât de mult de arme de autoapărare.

Să luăm, de exemplu, recentul raport de la Casa Albă privind agresiunile sexuale asupra femeilor. Raportul a relevat că aproape una din cinci femei au fost violate în timpul vieții. Raportul a continuat spunând că femeile de toate rasele ajung sa fie agresate sexual, dar unele sunt mai vulnerabile decât altele, 33,5% din toate femeile multiraciale fiind violate. Femeile din facultate sunt deosebit de vulnerabile, una din cinci femei fiind agresată sexual în timp ce se afla la facultate.

Dar locul unde femeile sunt agresate mai des decât oricare altul este în casă cu violență domestică. Peste 25% din totalul femeilor într-o relație domestică, fie căsătorite, fie nu, vor fi supuse agresiunii domestice. Am aflat chiar zilele trecute că această cifră se aplică și violenței domestice la adolescenți.

Aceste cifre ni se par șocante, dar ne ajută să explicăm de ce arme de autoapărare pentru femei au devenit atât de populare. Aproape fiecare producător de produse de autoapărare, inclusiv Streetwise, Stun Master, Guard Dog și alții, inclusiv Taser International, fabrică de ani de zile arme de autoapărare pentru femei. Piața feminină este cea mai mare piață a armelor de autoapărare, așa că nu este de mirare că acești producători le satisfac.

Am recomandat întotdeauna ca femeile să poarte cu ele o armă de autoapărare oriunde merg. Aceste arme de autoapărare cu spray de piper oferă o mare oportunitate de a face acest lucru, deoarece sunt mici, ieftine, ușor de transportat și legale în aproape toate jurisdicțiile, doar câteva orașe și state având restricții.

Criteriile de selecție

Cea mai bună armă de autoapărare ar trebui să fie neletală. Poate provoca dureri, dar ar trebui să îndeplinească standardele de conformitate care fac imposibilă uciderea țintelor vii. Pentru a fi exact, poate provoca daune semnificative, dar lipsește letalitatea pistolului. Uneori, poliția folosește astfel de tipuri de arme pentru a limita escaladarea conflictelor. Alternativ, alternativele neletale scad numărul victimelor. 

Autoritățile pot însemna poliția, armata sau garda națională. Ei pot folosi arme neletale pentru a face față diferitelor provocări. De exemplu, energia cinetică a proiectilului produce efecte adverse care nu determină moartea. Exemple ale acestei energii cinetice sunt lumina laser orbitoare, energia sonică acustică, printre altele.

Cursuri de autoapărare

Există mai multe cursuri gratuite de autoapărare online pentru femei, in cadrul cărora femeile învață să aibă încredere în reflexele lor și să evite să devină victime.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare