Comunicate de Afaceri

De ce un televizor curbat este mai bun decât unul plat

Pentru a mai clarifica puțin din această confuzie, LG Display a publicat un articol care explică avantajele televizoarelor curbate și detaliază, de asemenea, tehnologia OLED flexibilă a companiei.

TELEVIZOARE LG - AVANTAJE

Potrivit LG, există mai multe astfel de avantaje. În primul rând, televizorul curbat OLED poate îmbunătăți experiența imersivă a spectatorului cu forma sa curbată. Ecranul „se înfășoară în jurul spectatorului” și astfel există un sentiment confortabil de stabilitate și de imersiune. LG explică faptul că ecranul curbat are o traiectorie curbată asemănătoare unei linii „Horopter Line” a unei persoane (linie dreaptă paralelă cu dreapta ce unește centrii ochilor și care trece prin punctul unde coincid axele ochilor), care permite menținerea unei atenții constante.

TELEVIZOARE LG – MAI MULTE AVANTAJE

Al doilea avantaj este că distanța față de privitor este constantă (spre deosebire de un televizor plat, la care mijlocul este mai aproape de privitor decât marginile). Acest lucru înseamnă că la un televizor plat există o imagine subtilă și distorsiuni de culoare care nu au loc în cazul unui ecran curbat. Cu cât ecranul plat este mai mare și cu cât este mai mare distanța de ecran, cu atât distorsiunea devine mai vizibilă.

TELEVIZOARE LG - OFERTE

Geometric, distanța cea mai scurtă este aproape întotdeauna cea preferată, pentru că vă oferă o experiență mai bună de vizionare. Noi, ca ființă umană, putem vedea cu siguranță lucruri care sunt aproape de noi decât lucrurile care se află la o distanță mai mare. Deci, o curbă creează cea mai scurtă distanță și menține privitorul la o lungime constantă față de obiect, ceea ce oferă o experiență bună pentru spectator.

TELEVIZOARE LG – SI MAI MULTE AVANTAJE

Avantajul final este că un ecran curbat se simte mai mare și mai strălucitor în comparație cu un televizor plat. Acest lucru, din nou, îmbunătățește experiența de vizionare. LG spune că un spectator va simți că dimensiunea unui ecran TV curbat este mai mare decât dimensiunea reală. Televizorul OLED curbat se simte și mai strălucitor, deoarece lumina care vine din ecran este focalizată pe centrul ecranului.

TELEVIZOARE LG - FACTORI ALEGERE

Cu toate acestea, alegerea unui privitor este bazată pe mai mulți factori diferiți, pe care ar trebui să îi luați în considerare, precum:

- prețulul televizorului

- dimensiunea televizorului

- dimensiunea camerei

- unde doriți să plasați canapeaua / scaunul pentru a vă uita televizor.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Emi Emilio

Comentarii

Cauta

Categorii populare