Comunicate de Afaceri

Depășind noi culmi în rețelele optice la cea de-a 17-a ediție a Dni Światła

Datele cresc într-un ritm fără precedent, cu 90% din datele mondiale fiind create în ultimii doi ani. Pentru a ține pasul cu cererea tot mai mare pentru rețele mai rapide, companiile de telecomunicații și proprietarii de centre de date trebuie să își modernizeze constant infrastructura.

La conferința din acest an Dni Światła, experții în telecomunicații vor aprofunda subiecte critice precum dezagregarea rețelelor optice, tehnici de modulație coerentă și strategii pentru reducerea costurilor de întreținere și modernizare a infrastructurii. Aceste discuții sunt esențiale pe măsură ce operatorii navighează continu evoluție a telecomunicațiilor, căutând soluții inovatoare pentru a-și optimiza investițiile.

„Industria noastră se află într-un moment de cotitură, în care cerințele pentru bandwidth și o gestionare mai eficientă a rețelelor sunt în continuă creștere,” a explicat Marcin Bala, CEO al Salumanus.

„Competiția pentru procesarea fiecărui gigabit de date este în creștere, așa că operatorii trebuie să caute soluții care să le permită să obțină mai mult din investițiile lor în infrastructură. Sistemele de multiplexare pe unde, modulația coerentă și rețelele deschise oferă potențialul pentru astfel de optimizări. La ediția din acest an a Dni Światła, ne propunem discutăm tehnologii inovatoare și aplicațiilor lor practice.”

Agenda conferinței include sesiuni aprofundate despre tehnologia Alien Lambda, sistemele IP-over-DWDM și modulele optice universale. În mod notabil, DCN Europe, partenerul principal al conferinței, va susține o prezentare concentrată pe aplicațiile practice ale setărilor Wi-Fi și LAN în sectoarele ospitalității și sănătății.

Un punct culminant al evenimentului din acest an va fi o sesiune specială care va explora viitorul tehnologiilor de transmisie optică. Experții vor aborda provocările și oportunitățile prezentate de avansările în modulele 1.6T, 3.2T și 6.4T, precum și demontarea miturilor legate de rețelele deschise.

Inspirată de spiritul alpinismului, cea de-a 17-a ediție a Dni Światła trasează un paralelism între cucerirea vârfurilor și avansarea rețelelor optice.

„Munții oferă un sentiment de libertate, dar necesită curaj și atenție,” a spus Bala. „Rețelele optice de astăzi necesită o abordare similară: deschidere, disciplină și urcarea constantă a unor noi vârfuri. Când ajungem la plafonul de 800G, deja ne gândim cum să dublăm sau să triplăm acea capacitate."

Cea de-a 17-a ediție a Dni Światła va avea loc pe 24 octombrie 2024 la Novotel Warsaw Centrum. Evenimentul este gratuit pentru partenerii Salumanus. Pentru mai multe informații vizitați: dniswiatla.pl/en/start.html sau www.salumanus.com.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atlass Automotive Rapid

Comentarii

Cauta

Categorii populare