Comunicate de Afaceri

Descopera oferta magazinului online Me Ai

In contextul in care comertul online s-a dezvoltat tot mai intens in ultimii ani, poate ca ultimul lucru la care te-ai astepta sa gasesti in magazinele online ar fi echipamente si piese vestimentare pentru uniformele jandarmilor, politistilor sau pompierilor.

Ei bine, trebuie spus ca si astfel de confectii textile sunt disponibile in magazinele online, iar unul dintre magazinele cu o oferta foarte variata si numeroasa de astfel de produse este magazinul Me Ai apartinand societatii comerciale Aurocom SRL.

Aurocom SRL – Furnizor de uniforme si embleme pentru Ministerul Afacerilor Interne

In momentul in care arunci o privire pe oferta de produse comercializate de catre Aurocom SRL prin intermediul magazinului online Me Ai poti realiza faptul ca fiecare institutie aflata in subordinea Ministerului Afacerilor Interne poate gasi aici uniforme si embleme.

Astfel, fie ca vorbim despre tricouri Jandarmerie, despre tricouri pentru Politie sau pentru Politia Locala, ori despre embleme pentru Politia de Frontiera, in oferta magazinului online Me Ai orice institutie poate sa gaseasca exact ceea ce are nevoie. In cadrul meniului „Magazin” de pe site-ul www.meai.ro exista categoriile „Imbracaminte” si „Embleme”, iar acolo fiecare institutie poate sa gaseasca acele categorii de produse de care are nevoie.

Tricouri de cea mai buna calitate si pentru un confort sporit

Jandarmii sunt printre cei mai des intalniti reprezentati ai MAI in diverse ocazii, de la evenimente organizate cu ocazia diferitelor manifestari, la asigurarea oridinii publice la evenimente sportive si pana la interventii in cazul unor eventuale catastrofe naturale, jandarmii sunt mai mereu prezenti in teren. Iar acest lucru necesita o uniforma confortabila, dar in acelasi timp de cea mai buna calitate pentru a rezista in diverse medii.

Poate cea mai importanta piesa a uniformei este tricoul, iar atunci cand vorbim despre modele de tricouri Jandarmerie in oferta magazinului online Me Ai pot fi gasite tricouri din bumbac 100% si tricouri de cea mai buna calitate. Bumbacul este un material confortabil si care este respirabil, acest lucru contribuind la confortul ridicat chiar si la purtari indelungate.

Modelele de tricouri disponibile in magazinul online Me Ai sunt tricouri polo de culoare bleu si tricouri de culoare bleumarin din material de tricot. Ambele modele de tricouri Jandarmerie sunt foarte confortabile si de o calitate foarte buna.

Elemente ale tricourilor care se identifica cu Jandarmeria

Pentru ca toti cetatenii sa poata identifica acele persoane care sunt reprezentati ai Jandarmeriei, aceste tricouri Jandarmerie din oferta Me Ai au cateva elemente care conduc la o identificare usoara.

Astfel, modelul de tricou polo are inscriptionat atat pe spate, cat si pe fata textul „Jandarmeria” cu ajutorul serigrafiei plastifiate, dar si doua ecusoane specifice Jandarmeriei pe maneca stanga a tricoului. De cealalta parte, tricoul din tricot bleumarin care se poarta la uniforma militara de catre cadrele militare ofera posibilitatea de prindere a epoletilor in zona umerilor.

Daca toate aceste detalii te-au convins de faptul ca oferta magazinului online Me Ai in materie de tricouri Jandarmerie este cea mai buna alegere, poti plasa comanda direct pe site-ul www.meai.ro alegand marimea tricourilor, talia acestora, dar si judetul institutiei care plaseaza comanda.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare