Comunicate de Afaceri

Designul unui parc pentru câini

Designul unui parc pentru câini nu trebuie să fie complicat, dar trebuie să fie bine luat în considerare.
La fel cum proiectarea unui teren de joacă bun pentru copii necesită o înțelegere solidă a modului în care se joacă copiii, proiectarea unui parc pentru câini necesită o înțelegere a nevoilor câinilor și a comportamentului acestora.
În această etapă a procesului, este foarte important să conectăm comportamentul câinilor cu designul, deoarece acest lucru influențează modul în care câinii interacționează între ei și cu oamenii din parc. Dacă această legătură nu este luată în considerare, poate avea un impact asupra comportamentului câinelui, întreținerea, uzura materialelor de suprafață și costurile asociate parcului.

Dispunerea parcului
Dispunerea parcului este unul dintre cele mai importante elemente în proiectarea unui parc pentru câini, deoarece acest lucru poate influența interacțiunile. Influențează modul în care câinii interacționează între ei, cu oamenii și modul în care oamenii interacționează între ei.

Zona de activitate
Ar trebui create o varietate de spații sau zone de activitate în parcurile pentru câini. Spațiile sau zonele de activitate oferă câinilor o serie de oportunități, inclusiv alergare, precum și medii mai liniștite, în care pot să se odihnească, să se joace și să interacționeze cu proprietarii lor sau să se joace cu alți câini. Zonele de activitate ajută, de asemenea, la răsfirarea traficului în întregul parc și la răspândirea uzurii pe suprafețele solului.

Zone de circulație
Plimbările încurajează proprietarii de câini să își plimbe câinii, în loc să stea într-un singur loc. Acest lucru ajută la reducerea congestiei și a concentrației câinilor într-o anumită locație.

Împrejmuirea
Parcul trebuie să fie prevăzut cu garduri perimetrale sigure pentru a descuraja câinii să sară sau să scape. Gardul trebuie să aibă înălțime de aproximativ 1,7-1,8 m pentru a descuraja câinii să sară peste el.
Construirea gardului cu o plintă de beton va ajuta, de asemenea, la întreținere și va preveni scăparea câinilor mai mici sub gard. Gardurile mobile pot fi, de asemenea, considerate a închide zonele parcului pentru evenimente sau pentru a permite întreținerea și/sau regenerarea gazonului. Este de dorit să selectați un material de gard care să ofere o vizibilitate bună, astfel încât utilizatorii parcului să poată vedea activitatea în interiorul și în jurul parcului.

Porțile de acces
Totoadata, ar trebui prevăzute porți de acces duble pentru ieșiri și intrări. Porțile trebuie să fie echipate cu încuietori auto-închise pentru a preveni scăparea câinilor și a copiilor nesupervizați în parc.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare