Comunicate de Afaceri

Detalii despre avantajele unor becuri led – ce trebuie sa stim

Informatii despre becuri led

In comparatie cu tehnologia de iluminare cu incandescenta sau fluorescenta, tehnologia LED nu necesita o camera de vid pentru a functiona. Cand trece curentul, foloseste doar diode cu lumina (diodele cu lumina sunt LED-uri englezesti).

De exemplu, acest lucru nu inseamna ca nu veti putea gasi becuri LED care sa arate ca becuri cu incandescenta, dar este doar o problema de design si o alegere pentru producatorii care doresc sa faca tranzitia catre noile tehnologii cat mai usoara posibil.
becuri led
Pentru consumatori, noua tehnologie light emmiting diode reprezinta cea mai eficienta metoda. Din acest motiv, majoritatea becurilor cu LED-uri au aceeasi priza filetata ca priza clasica - in acest fel, va fi mult mai usor sa inlocuiti becul cu filament!

Detalii de  baza

Principiul de functionare este acelasi ca inainte, iar noutatea consta in tehnologia de fabricatie a filamentelor.

Acestea sunt realizate dintr-un substrat pe care sunt asezate jetoane LED rosii si albastre, iar apoi totul este infasurat intr-un strat de fosfor.

Sursa de energie este polarizata, iar rezultatul este o lumina calda si placuta, foarte aproape de lumina unui filament incandescent.

Prin designul special si lumina calda si placuta oferita de aceste becuri LED, veti obtine cu siguranta efectul retro dorit.

Sticla transparenta emite lumina calda si decorativa. Poate fi folosit cu umbre transparente sau poate fi folosit singur in stil retro.

Exista multe forme de becuri cu filament LED cu sticla aurie, precum becurile sferice si becurile tubulare, care sunt potrivite in special pentru lampile suspendate sau pendulele deschise.

Ai grija de mediu!

Protectia mediului: becuri cu LED au o durata lunga de viata si sunt foarte ecologice. Nu provoaca multe deseuri si poate fi procesat doar intr-un numar foarte mic, reducand astfel impactul asupra mediului inconjurator.

Diverse culori: Culoarea luminii emise de aceste becuri cu LED-uri poate fi diferita, in functie de fiecare utilizator. Bucura-te de avantajele tehnologie si alege sa cumperi de la Electric Concept!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Comentarii

Cauta

Categorii populare