Comunicate de Afaceri

Detii un magazin cu haine second hand? Afla avantajele aprovizionarii online!

De aceea, afacerile cu astfel de haine infloresc pe zi ce trece, iar persoanele care detin un magazin cu haine la mana a doua ar trebui sa-si indrepte atentia catre colaborarile cu un depozit de haine second hand online. De ce? Randurile de mai jos contin principalele avantaje ale unei astfel de alegeri!

Comenzi simple si rapide

In primul rand, comandarea loturilor de haine online presupune ca cei ce detin magazine cu haine second hand isi pot face aprovizionarea doar cu ajutorul a catorva click-uri. Tot ce trebuie sa faca ei este sa aleaga piesele vestimentare de care au nevoie in magazin, iar ulterior vor primi direct la adresa indicata comenzile. Un mare avantaj al apelarii la comenzi online este ca acestea pot fi plasate de pe orice tip de device, de la un telefon mobil si pana la un laptop sau o tableta!

Categorii clar definite

Alegerea hainelor este foarte usoara! De pe site-ul depozitului pot fi selectate piesele vestimentare in functie de publicul carora se adreseaza: femei, barbati sau copii. In plus, fiecare categorie in parte este definita foarte bine. De exemplu, pentru femei pot fi achizitionate urmatoarele: rochii, pantaloni, colanti, bluze, geci, paltoane si nu numai. Prezentarea hainelor pentru domni, respectiv copii este realizata dupa acelasi tipar.

Preturi atractive, afisate pe site

Toate preturile dintr-un depozit de haine second hand sunt atractive. In plus, ele sunt afisate pe site in dreptul fiecarei categorii, pentru ca totul sa fie clar pentru cei ce cumpara. Important de stiut este ca preturile sunt calculate per kilogram. De asemenea, cumparatorii pot beneficia de promotii de tipul 1 sac + 1 sac gratuit, in functie de produsele pe care le achizitioneaza, dar si in functie de perioada anului.

Transport

Pentru ca totul sa fie foarte clar si transparent, inainte de expedierea coletelor, continutul acestora este fotografiat. Cumparatorii trebuie sa mai stie faptul ca pentru un sac de 20 de kilograme pot plati o taxa de transport de 50 de lei, iar pentru saci mai mari de 50 / 70 sau 100 de kilograme, transportul este gratuit!

Piese vestimentare de calitate

Toate piesele vestimentare, impreuna cu celelalte tipuri de produse (pilote, lenjerii) sunt de calitate, fara a prezenta imperfectiuni de tipul fermoare rupte ori haine descusute. Astfel, hainele pot fi ulterior vandute fara nicio problema!

Galerie foto

In galeria foto de pe site pot fi studiate toate piesele vestimentaer, inainte de achizitionare. In acest fel, proprietarii de magazine second hand isi pot da seama daca hainele respective se incadreaza in categoriile pe care le-ar cumpara publicul lor tinta.

Economisirea timpului

Nu in ultimul rand, comandarea hainelor online presupune ca proprietarii magazinelor economisesc timp pretios, pe care il pot folosi in alte scopuri. Ei nu mai trebuie sa se deplaseze nicaieri pentru achizitionarea marfii, coletele ajungandu-le direct la magazin in cel mai scurt timp!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare