Comunicate de Afaceri

Etichete industriale rezistente la temperaturi extreme

Pentru ca sunt folosite intr-un mediu deloc prielnic, in industrie, etichetele trebuie sa fie adaptate. De aceea, au fost create etichete industriale rezistente la teperaturi extreme.

Aceste etichete industriale, in special cele rezistente la temperaturi extreme, sunt folosite in procesele de productie industriala, de aceea sunt foarte bine realizate. Acestea trebuie sa fie versatile, sa reziste in medii deloc prielnice, unde temperatura este una foarte ridicata, la care alte materiale nu ar face fata.

De aceea aceste produse sunt facute sa treaca multe teste. Exista etichete industriale personalizate foarte rezistente la diverse temperaturi extreme, caci acestea mai pot avea nevoie si alte caracteristici. Ar putea fi nevoie ca aceste etichete sa fie rezistente si la unele produse chimice, dar si la produse petroliere, ceea ce nu este deloc usor.

Trebuie sa stiti ca aceste etichete industriale rezistente sau nu la temperaturi extreme pot fi si magnetice, permanente, temporare sau de sigiliu. Unele dintre ele pot fi gri, insa altele pot fi in culori aprinse, care sa iasa in evidenta si sa fie vazute de la distanta, sa atraga atentia, tocmai acesta fiind si rolul lor principal.

Exista astfel de benzi care au proprietati fotoluminiscente, ceea ce inseamna ca ele sunt excelente pentru a indica persoanelor care lucreaza intr-o fabrica, de exemplu, care sunt caile de intrare si cele de iesire. De asemenea, acestea evidentiaza foarte bine iesirile de urgeta dintr-o fabrica sau dintr-o cladire de birouri. Aceste etichete industriale au si capacitatea de a fi observate in intuneric, mai ales ca in multe fabrice si uzine, unde sunt folosite de multe ori, se lucreaza si in ture de noapte sau in incaperi in care nu patrunde lumina zilei.

De aceea, utilizarea acestor etichete industriale rezistente la temperaturi extreme este vitala in mediile in care se impune, este foarte importanta, pentru ca ele au un serios rol de protectie.
Puteti comanda asemenea etichete direct de la DassCenter, specialistii in domeniu:
http://www.dasscenter.ro/etichete-industriale.php
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare