Comunicate de Afaceri

Gazonul sintetic se decoloreaza?

Există mulți factori de luat în considerare atunci când instalați gazon sintetic. Unul dintre lucrurile la care trebuie   gândiți este dacă gazonul artificial pe care îl instalați, se va estompa în timp sau nu.
Această este o întrebare dificil de răspuns din cauza numeroaselor produse de pe piață. Majoritatea produselor din gazon sintetic fabricate în secolul 21 au fost dezvoltate cu o serie de substanțe chimice rezistente la decolorare în interior. Aceste substanțe chimice sunt cunoscute sub numele de stabilizatori UV și formează o barieră împotriva decolorării sub razele puternice ale soarelui.
Stabilizatorii UV gășiți în majoritatea produselor de gazon sintetic sunt adăugati în timpul procesului de fabricație și puși în gazonul sintetic pentru a oferi cel mai înalt nivel de protecție împotriva decolorării. În cele mai multe cazuri, gazonul sintetic pe care îl achiziționați pentru terenul de sport va avea o garanție împotriva decolorării care rezistă de obicei mult timp.
Durata medie de viață garantată de majoritatea producătorilor este de 8 ani. În anumite cazuri, în funcție de producător veți observa un anumit nivel de decolorare în timp. Cei 8 ani ar trebui folosiți ca bază a analizei unei suprafețe de gazon sintetic, deși poate fi anticipat în mod rezonabil 10 ani.
La Atlas Sport gazonul sintetic este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și instalat de profesioniști calificați. Ne asigurăm că cele mai mari nevoi ale voastre sunt satisfăcute.
Gazonul va fi certificat pentru calitate, testat independent și proiectat pentru performanțe specifice sportului care va va depăși așteptările. Gazonul nostru sintetic este durabil și lucrăm cu sârguință pentru a dezvolta o relație de încredere reciprocă și respect cu fiecare client.
Promitem calitate certificată, soluții personalizate, produse superioare, suport pe termen lung și multe altele. Dacă sunteți gata să vă duceți terenul de sport la nivelul următor, contactați-ne astăzi!

https://www.atlassport.ro/gazonul-sintetic-se-decoloreaza/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare