Comunicate de Afaceri

Gresie si faianta solutia ideala pentru a da clasa amenajarilor interioare

 Este momentul cel mai crucial pentru amenajari interioare intrucat ceea ce vei alege te va servi pentru cel putin zece ani sau chiar mai mult. Mai ales daca in casa ta domina spatiile care sunt predispuse la umezeala atunci cea mai buna solutie este sa optezi pentru gresie si faianta.

Gresia si faianta sunt cele mai populare tipuri de finisaje care se intalnesc in orice casa intrucat nu absorb umezeala, sunt usor de intretinut si isi pastreaza aspectul pentru vreme indelungata. Desi ai crede in mod initial ca sunt destinate numai pentru a servi in spatii precum bucataria sau baia, conform noilor tendinte este posibil sa fie instalate si in spatii precum living-ul dormitorul sau terasa din exterior.

 Gresia si faianta utilizate si in alte spatii in afara de baie si bucatarie

 Mai ales daca nu ai timpul necesar pentru a intretine parchetul atunci gresia care imita perfect lemnul poate sa fie o alegere foarte inspirata. De asemenea, o gresie portelanata lucioasa poate sa ofere living-ului un aer modern si minimalist, vei putea crea un echilibru intre elementele calde si cele reci. In plus, sub gresie, pentru a nu simti placile reci poti sa montezi un sistem de incalzire in pardoseala. Dupa cum bine stii, caldura care vine de jos in sus incalzeste mai bine in casa decat daca ai astepta pana cand circulatia aerului cald ajunge si la nivelul solului.

Pentru un spatiu precum bucataria, daca iti doresti un loc care sa devina eficient din toate punctele de vedere poti instala gresie si faianta in stil rustic. Acest stil este unul care nu se demodeaza niciodata, asadar, vei putea sa  te bucuri de o bucatarie la moda pentru foarte mult timp.

 Indiferent de stilul preferat gresia si faianta se vor potrivi ca o manusa

 Chiar si daca esti un iubitor al stilului clasic vei reusi sa gasesti gresie si faianta care sa se potriveasca gusturilor si nevoilor tale. La ora actuala pe piata exista numeroase modele, culori si texturi care sa completeze orice spatiu indiferent de cerinte si caracteristici. In special daca este vorba despre spatii mici, gresia si faianta sunt doua elemente de amenajari interioare versatile care pot sa dea viata intregului spatiu. Utilizand gresie si faianta in culori deschise vei reusi sa maresti spatiul din punct de vedere vizual si totul sa para mult mai ordonat. Folosit impreuna cu oglinzi si sisteme de iluminat vei reusi sa creezi un spatiu luminos functional indiferent de spatiul in care alegi sa folosesti acest truc. Nu uita sa pastrezi o mica pata de culoare intrucat aceasta va crea un design modern si improspatat.

Chiar si daca este vorba despre un spatiu mic nu trebuie sa te feresti de culori dar trebuie sa le alegi pe cele deschise. Montand gresie si faianta in casa ta vei reusi sa iti creezi un spatiu modern si in pas cu tendintele actuale.

Laguna Showroom

Valea Cascadelor Nr. 24, sector 6, București

031.713.22.84  laguna.ro

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare