Comunicate de Afaceri

Hote cu sau fără ventilație - care model vi se potrivește?

Când sunteți în căutarea unei hote, unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este ce tip de hota de bucătărie veți avea nevoie. Aveți nevoie de o hota cu sau fără ventilație? Ambele tipuri de hote oferă o performanță excelentă și au avantajele, precum și dezavantajele lor.

 

Pentru a vă ajuta să achiziționați hota potrivită pentru bucătăria dvs., vă vom ghida prin diferențele majore dintre modelele cu și fără ventilație, precum și avantajele și dezavantajele fiecărui tip de hota.

Hote cu ventilație

Hote cu aerisire (canalizate) îndepărtează fumul, aburul și mirosurile care se acumulează în timpul gătitului prin aerisirea acestuia din bucătărie în aer liber. Pentru a face acest lucru, hotele cu conductă trebuie conectate la sistemul de conducte de aer existent. Aceste tipuri de hote sunt alegerea preferată în bucătăriile comerciale, deoarece sunt considerate o opțiune mai eficientă pentru îndepărtarea unei cantități mari de fum, care trebuie aerisită în exterior.

Avantaje:

  • Hotele cu aerisire sunt cea mai eficientă opțiune pentru ventilația bucătăriei, deoarece scapă de abur și umiditate din zona de gătit, aerisind totul în afară, în loc să le filtreze și să le recircule înapoi în bucătărie.
  • Aceste tipuri de hote sunt proiectate cu filtre de grăsime din aluminiu sau deflectoare, potrivite pentru mașini de spălat vase, pentru o întreținere ușoară.

Dezavantaje:

  • Hotele cu conductă pot limita opțiunile de instalare, deoarece va trebui să plasați aragazul și hota exact în zona în care aveți sistemul de conducte.
  • Hote cu conductă sunt mai scumpe în comparație cu modelele fără conducte.

 

Hote fără ventilație

Hotele fără ventilație curăță aerul de gazele de gătit, grăsimea, fumul și mirosul utilizând un ventilator cu filtre de cărbune. Spre deosebire de modelele cu conducte, aceste tipuri de hote filtrează mirosul și fumul și recirculă aerul curat înapoi în bucătărie.

 

Avantaje:

  • Întrucât hotele fără aerisire nu necesită conectarea la sistemul de ventilație, acestea sunt foarte ușor de instalat. Le puteți instala oriunde în bucătărie, în funcție de nevoile dvs. Aceste tipuri de hote sunt ideale pentru reședințele în care conductele nu sunt disponibile.
  • Hotele fără aerisire sunt mai accesibile decât modelele cu conductă.

Dezavantaje:

  • Datorită faptului că hotelele fără aerisire recirculă aerul din bucătărie în loc să-l aerisească în exterior, bucătăria ar putea deveni umedă. Deci, acestea sunt mai puțin eficiente decât hotele cu aerisire.
  • Hotele fără conductă necesită schimbarea regulată a filtrelor la fiecare 3 până la 6 luni.

 

Aruncați o privire la selecția noastră de hote cu sau fără aerisire și ventilație într-o varietate de stiluri pentru a o alege pe cea care se potrivește cel mai mult bucătăriei dvs.

 

Aragazele încorporate sunt montate sub dulapuri și oferă un design convenabil pentru hote cu aerisire, pentru a ascunde conductele în interiorul dulapului. Stilul profesional al acestor hote oferă un design elegant și modern și este disponibil în dimensiuni cuprinse între 75 și 120 cm, pentru a se potrivi cu orice aragaz. Acest tip de hotă oferă o performanță puternică, pentru o ventilație optimă în bucătărie. În plus, hota de sub dulap dispune de filtre deflectoare pentru mașina de spălat vase pentru o întreținere ușoară, control al vitezei variabile și iluminare cu halogen.

 

Hotele montate pe perete (hote cu horn) sunt proiectate pentru a fi montate direct pe perete deasupra suprafeței de gătit. Acest tip de hotă este proiectată cu comenzi integrate care au 5 viteze, funcție de pornire cu întârziere și iluminare cu halogen. Hota montată pe perete este, de asemenea, disponibilă în dimensiunea de 90 cm, pentru a se potrivi unor plite mai mari.

 

Hotele cu montaj pe insulă sunt proiectate pentru a fi montate din tavan deasupra aragazului, care devine adesea un punct focal al bucătăriei. Hota cu conductă montată pe insulă elimină în mod eficient fumul, grăsimea și umezeala din bucătăria dvs. Aceasta oferă o evacuare verticală și se conectează la conducte din partea superioară a unității. în plus, acest model este proiectat cu butoane de comandă, viteză variabilă a ventilatorului și iluminare dublă cu halogen pentru a ilumina suprafața de gătit.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare