Comunicate de Afaceri

Hranirea si intretinerea pestilor de acvariu cu hrana de la Petsmag

Desi poate parea o actiune nu prea dificil de realizat avand in vedere ca pestii sunt vietati relativ mici, hranirea corespunzatoare a acestora presupune mult tact si rabdare. La fel ca si in cazul achizitionarii altor vietati, pestii atrag dupa ei o serie de responsabilitati pentru a putea creste si dezvolta normal. Daca te-ai decis sa-ti infumusetezi casa cu un acvariu trebuie sa fii constient de responsabilitatile care vin odata cu acesta. In cele ce urmeaza, vom crea o lista cu pricipalele lucruri pe care sa le aveti in vedere pentru ca acestia sa fie mereu sanatosi.
Referitor la acvariu, este important ca acesta sa nu se situeze sub o sursa puternica de lumina. Suportul pe care acesta este fixat trebuie sa fie cat se poate de stabil, desi poate acvariul nu pare greu acesta poate cantarii pana la cateva sute de kilograme dupa umplerea si amplasarea tuturor elementelor. Filtrul este un instrument strict necesar, precum este si pietrisul si plantele din interiorul acvariului. Exista specii care pot sarii din apa astfel ca este recomandat sa puneti un capac deasupra acvariului pentru a evita potentialele sarituri.
Similar cu cazul altor animale de companie, hrana este un element esential si pentru pesti. O hrana echilibrata va prelungi considerabil viata pestilor de acvariu. Regimul alimentar insa nu este foarte usor de definit. In mediul lor natural, pestii gasesc cu usurinta hrana necesara, insa intr-un mediu inchis cum este se acvariul de altfel trebuie sa tineti cont de cateva lucruri deosebit de importante. In general exista tendinta de supraalimentare a pestilor din pricina neatentiei. Este recomandat ca hranirea sa se efectueze de catre o singura persoana pentru a se evita hranirea de catre fiecare membru al familiei in parte. In general pestii de acvariu se multumesc cu hrana relativ putina. De obicei este recomandata hranirea acestora de doua pana maxim trei ori pe zi. Pestii consuma atat hrana vie cat si uscata sub forma de granule sau alimente deshidratate.
Curatarea acvariului presupune inlaturarea treptata a apei si inlocuirea acesteia cu alta proaspata, Nu schimbati apa toata deodata. De asemenea nu utilizati clor in curatarea acvariului sau in apa pe care o introduceti in acvariu. Utilizati un filtru pentru a curata depunerile de pe pietrisul aflat in acvaru. Scoateti resturile de mancare din acvariu ori de cate ori le vedeti pentru a pastra apa curata vreme indelungata.
Avand in vedere faptul ca hrana este cel mai important factor pentr o viata indelungata, este necesar sa cumparati hrana de calitate care sa ofere pestilor intregul aport de vitamine si minerale. Accesati <a href=\"petsmag.ro/index.php/pesti-c-4\">www.petsmag.ro</a> si achizitionati hrana de calitate pentru pestii dumneavoastra la cele mai mici preturi.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Tropical Vet SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare