Comunicate de Afaceri

Ilbambino.ro a lansat noile carucioare 2 in 1 pentru copii la preturi accesibile

Magazinul online Ilbambino.ro comercializeaza patuturi, carucioare, produse pentru alimentatia copilului, accesorii si produse pentru proaspata mamica, produse pentru mentinerea igienei si a sigurantei bebelusului. Produsele comercializate in magazinul online pentru mamici si copii pot fi utilizate de la nastere pana la varsta de 2 ani a copilului.

Carucioarele 2 in 1 sunt practice si economice

Carucioarele 2 in 1 pentru copii sunt considerate carucioare-patut datorita faptului ca poate fi intrebuintat in mai multe feluri. Carucioarele 2 in 1 pentru bebe pe care le gasiti pe acest link https://www.ilbambino.ro/carucioare-2-in-1/ sunt foarte rentabile la pret si bune calitativ , deoarece au posibilitatea de a transporta copilul in mai multe feluri. Desi par scumpe la prima vedere, carucioarele 2 in 1 au pret acceptabil, sunt create pentru copii nou nascuti (partea de sus este landou) si pana la varsta de trei ani.

Inainte de a achizitiona un carucior 2 in 1 trebuie sa aveti in vedere criteriile cele mai importante. Astfel:
• Siguranta bebelusului dumneavoastra in carucioarele 2 in 1, este aspectul cel mai important de care trebuie tinut cont. Acest tip de carucior este prevazut in partea de sus cu landoul in care asezati copilul. Landoul are o centura in cinci puncte, ceea ce asigura o buna siguranta copilului dumneavoastra
• Cadrul din care este facut caruciorul trebuie sa fie unul solid si care sa permita un echilibru complet si stabilitate continua.
• Manevrabilitatea este si ea importanta. Dumneavoastra, ca parinte trebuie sa manevrati foarte usor si de aceea, manerele trebuie sa fie captusite si sa aiba inaltimea reglabila.
• Sa se plieze foarte usor pentru a fi transportat oriunde si oricum
• Accesoriile carucioarelor 2 in 1 sunt si ele importante. Cele mai multe carucioare bebe 2 in 1 sunt prevazute cu husa pentru ploaie, plasa pentru tantari, umbrela si suport pentru picioare, si altele.

Carucioarele 2 in 1 pentru bebe sunt alegerea potrivita?

Avantajele achizitionarii unui carucior copii 2 in 1 sunt: economirea unei sume considerabile de bani, copilul se poate misca in voie si siguranta in landou, pozitia copilului este cu fata la dumneavoastra astfel incat puteti vedea ceea ce el face. Acest tip de carucior este dotat cu perne moi pentru confortul copilului, designul este deosebit iar rotile au in dotare frane moderne cu suspensii si sigure. Landoul carucioarelor 2 in 1 pentru copii este foarte bine captusit.

Puteti achizitiona cele mai noi, confortabile si sigure modele de carucioare 2 in 1 pentru bebelusi, intrand in magazinul online Ilbambino.ro, alegand modelul dorit si contactand echipa la numere de telefon 0746.332.032 (Orange), 0767512137 (Telekom) sau 0732754171 (Vodafone). Pentru sugestii, intrebari, nelamuriri puteti trimite un email pe adresa office@ilbambino.ro .
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare