Comunicate de Afaceri

Inca nu te-ai decis cum sa fie nunta ta?

Manifestarea este specializata in rochii de mireasa, rochii pentru domnisoare de onoare si tinute pentru ocazii, costume pentru miri, cavaleri de onoare si costume pentru ocazii, voaluri, palarii, coafura, cosmetica, aranjamente florale, buchete de mireasa, decoratiuni sali, baloane, fantani de ciocolata, huse pentru scaune, invitatii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, servicii foto & video, sali pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetarie, panificatie si dulciuri, lumanari, inchirieri limuzine si altele.

Evenimentul se va desfasura in perioada 10-14 februarie 2012, la Shopping City Suceava si va putea fi vizitat zilnic intre orele 9.00 si 21.00

Pe durata desfasurarii evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele si serviciile oferite.

Sambata, 11 februarie, ora 16.00, vizitatorii vor putea admira demonstratii de dansuri de societate oferite de profesionisti.

Duminica, 12 februarie, ora 17.00, va avea loc o prezentare impresionanta de rochii de mireasa, acompaniata de cafe concert, sustinut de ansamblul artistic Arcanul USV si o prezentare incendiara de lenjerie intima, urmata de un super concert surpriza.

Marti, 14 februarie, Camera de Comert si Industrie Suceava te invita sa petreci ziua indragostitilor la Shopping City Suceava, impreuna cu Romeo si Julieta. Incepand cu ora 16.00, Cupidon va premia cea mai frumoasa declaratie de dragoste sau cea mai frumoasa cerere in casatorie. Cuplul castigator se va bucura de un week-end romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului.


Toti vizitatorii targului vor putea participa gratuit si la o tombola cu premii surpriza.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: CCI Suceava

Comentarii

Cauta

Categorii populare