Comunicate de Afaceri

Inditex deschide Zara, Bershka, Pull and Bear si Stradivarius in Iulius Mall Cluj

Cei patru retaileri, renumiti in intreaga lume pentru rafinamentul, distinctia si spiritul inovator al colectiilor, au decis sa-si deschida reprezentante in Iulius Mall Cluj datorita portofoliului de chiriasi si traficului foarte mare de vizitatori pe care centrul comercial il inregistreaza.
„Experienta si notorietatea celor patru brand-uri, apetitul tot mai crescut al transilvanenilor pentru aceste marci si modul spectaculos in care au evoluat pe piata romaneasca in ultimii trei ani, ne-au determinat sa le aducem clientilor nostri mai aproape colectiile Inditex”, a precizat Lilian Furtuna, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.
Viitoarele magazine Inditex de la Cluj se vor desfasura pe o suprafata de peste 3.000 mp, fiind situate la parterul centrului comercial. Lucrarile de amenajare au demarat la inceputul acestei luni, Banca Transilvania, retailerii Alb si Negru si Leonardo avand deja deschise noile locatii in Iulius Mall Cluj. Magazinul Sephora a fost relocat, iar deschiderea va avea loc in cursul lunii iunie.
Colaborarea companiei Iulius Group cu Inditex a inceput in octombrie 2008, odata cu inaugurarea la Iulius Mall Iasi a 5 dintre marcile pe care le detine (Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius si Oysho), si a continuat in aprilie 2009, cand la Iulius Mall Timisoara au fost deschise alte 4 magazine: Zara, Bershka, Pull and Bear si Stradivarius.
Dupa inagurarea din aceasta toamna de la Iulius Mall Cluj a celor patru marci proprii, Inditex va detine in reteaua nationala de centre comerciale Iulius peste 9.400 mp.
In prezent, mixul de chiriasi al Iulius Mall Cluj cuprinde peste 200 de retaileri intre care Accessorize, Adidas, Anonymato, Bam Boo, Bata, Broadway Fashion, Calvin Klein Jeans, Carturesti, Diverta, Guara, Guess by Marciano, Il Passo, Jolidon, Kenvelo, KFC, McDonald’s, Miss Sixty, Motivi, Nike, Orsay, Pizza Hut, Sephora, Seroussi, Sprider Stores, Starbucks, Steilmann, Terranova, TNT, Triumph, Wellensteyn, precum si hypermarket-ul Auchan, Altex si Cinema City ca ancore.
Inditex (Industria del Diseno Textil) este cel mai mare retailer de vestimentatie si accesorii din Europa si printre cei mai mari din lume. Grupul de fashion, cu o vechime de 35 de ani, detine o retea impresionanta, alcatuita din 4.607 de magazine in 74 de tari, unde opereaza si cu celelalte formate comerciale proprii: Zara Home, Massimo Dutti si Uterque.

Despre Iulius Mall Cluj
• Suprafata inchiriabila (GLA): 42.300 mp
• Numar magazine: peste 200
• Locuri parcare: 2.500
• Inaugurare: noiembrie 2007
• Trafic vizitatori anul 2009: 13,6 milioane persoane
• Investitie: 80 milioane euro
• Dezvoltator si operator: Iulius Group

Departament PR Iulius Group
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulius Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare