Comunicate de Afaceri

IULIUS MALL IASI ADUCE NOI CHIRIASI PE PIATA IESEANA

“Am urmarit ca noile magazine sa se adapteze preferintelor de shopping ale publicului iesean, care este un public educat si matur din punct de vedere al brand-awareness-ului. De aceea, venim in permanenta in intampinarea sa cu noi provocari in materie de shopping, menite sa satisfaca toate exigentele in materie de imagine, raport echilibrat pret/ calitate si marca. In prezent, retailul parcurge o etapa de maturizare, obiceiurile de consum ale clientilor se modifica, iar aducerea de noi nume reprezinta un indicator al adaptarii la conditiile actuale din piata“, a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager al Iulius Mall.

Intrat in premiera in Iasi, brandul Guess aduce eleganta si renumele international mai aproape de preferintele iesenilor. Amplasat la parterul Iulius Mall, magazinul se desfasoara pe o suprafata de peste 70 mp, iar principala caracteristica a interioarelor generoase este distinctia sofisticata a unui brand de renume international, destinat bugetelor medium si high. Magazinul Guess din Iulius Mall este adus in Iasi de compania Bllumarin Lux care detine exclusivitate in Romania pentru brandul Guess, Liu Jo, LeSilla si Pinko si opereaza in orase precum Bucuresti, Timisoara, Constanta si Cluj Napoca.

Rochii de mireasa cu cristale Swarowski
Un alt magazin inaugurat de curand Iulius Mall Iasi sta sub semnul rochiilor de mireasa si este amplasat la etajul doi al Iulius Mall, desfasurandu-se pe o suprafata de peste 44 mp. Noul magazin reinterpreteaza intr-o maniera inedita visul oricarei femei, acela de a purta cea mai frumoasa rochie de mireasa. „Sloganul magazinului este <<Printesa pentru o seara>>, si se poate justifica in totalitate doar atunci cand viitoarea mireasa imbraca una din creatiile Lorange. Lucrate manual, avand ca accesorii pietre si cristale swarovski, rochiile Lorange au o nota de exuberanta, incadrata, insa, in tiparele bunului gust”, a declarat Claudia Moisa, proprietara magazinului. Rochiile disponibile in cadrul magazinului sunt create in Ucraina, exclusiv pentru state precum Franta, Rusia, Italia, Germania si mai nou, pentru Romania.

Rafinament italian
Un alt magazin pe care Iulius Mall Iasi l-a inaugurat de curand aduce in premiera pentru cumparatorii ieseni rafinamentul incaltamintei italienesti. Magazinul Noelle se desfasoara pe o suprafata de peste 53 mp, este amplasat la parterul Iulius Mall si comercializeaza accesorii si pantofi. Stilul abordat de colectiile magazinului Noelle isi propune sa cultive bunul gust si calitatea materialelor fine precum pielea intoarsa, pielea lacuita in culori indraznete, special concepute pentru femeia business cu atitudine, pentru care eleganta este un stil de viata.
„Am decis sa inauguram acest magazin in Iulius Mall Iasi pentru ca sunt ieseanca, iar mall-ul mi s-a parut cea mai buna locatie care ofera oportunitatea unui business solid”, a declarat Luiza Borangiu, proprietara magazinului Noelle. Magazinul din Iulius Mall este cel de al doilea deschis sub semnul Noellle, primul fiind in Bucuresti, in apropierea hotelului Lido. Referitor la planurile de extindere, reprezentanta Noelle a declarat ca intentioneaza sa mai inaugureze in cursul acestui an un magazin la Bucuresti. In cadrul magazinului Noelle, incaltamintea de dama este disponibila in trei colectii: Tres Chis, Office si UAU!, iar cea barbateasca vine in variante elegante, distincte, in culori sobre, rafinate. Noul magazin aduce branduri renumite precum Albano, Bruno Magli, Salvadorsapena, Daniele Ancarani, Di Sandro, Fabio Rusconi, Enzo Di Martino, Angelo Bervicalo etc.

Al 103-lea magazin Mondex
La mai putin de o luna dupa deschiderea unui magazin de 70.000 de euro in cadrul Iulius Mall Suceava, Mondex a deschis o locatie si in cadrul Iulius Mall Iasi, cu cel de al 103-lea magazin din reteaua nationala. Amplasat la etajul doi al Iulius Mall, magazinul se desfasoara pe o suprafata de 62 mp, aducand calitatea si experienta de peste 80 de ani a renumitului producator sibian de lenjerie din bumbac si ciorapi. MONDEX Sibiu, unul din cei mai renumiti retaileri din Romania, produce si comercializeaza o gama completa de ciorapi si sosete din bumbac pentru baby, copii si femei, ciorapi pantalon fini si produse similare pentru fetite si femei, oferta fiind completata de un sortiment bogat de lenjerie sub marca Tuareg, marca ce s-a impus in scurt timp pe piata prin calitate si prezentare.

*************************************************************************************************
Inca de la inaugurarea sa, Iulius Mall Iasi a adus noi concepte pe piata ieseana de retail, creand o sinergie inedita intre magazinele tematice, bogata oferta de dining, serviciile diversificate si optiunile de entertainment adaptate tuturor grupelor de varsta. Conceput ca un centru regional de shopping, Iulius Mall Iasi reuneste renumite branduri nationale si internationale: Zara, Bershka, Oysho, Stradivarius, Pull and Bear, Stefanel, Guara, Piera, Bata, Puma, Office Shoes, Adidas, Pepe Jeans, Nautica, Nichi, Carturesti, Be You, Steilmann, Ravioli, Wenice, Premaman etc.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulius Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare