Comunicate de Afaceri

Mai puternic decât un simplu transpalet electric: Crown DS3040, acum în stocul Util SPC

Fiind într-o continuă dezvoltare, domeniul intralogisticii determină furnizorii de echipamente să vină în permanență cu idei, tehnologii și modele noi. Astfel, pentru a oferi cele mai bune soluții pe piață, producătorul american Crown specializat în echipamente pentru intralogistică, investește în departamentul de cercetare/dezvoltare, cel mai recent rezultat fiind stacker-ul dublu Crown DS3040.

Spre deosebire de un transpalet electric obișnuit, dublu stackerul promite o productivitate dublă a angajaților din retail, aceștia putând manevra mai rapid o cantitate dublă de mărfuri, de la depozit la raft. 

Modelul nou lansat este unul compact, ușor manevrabil, dar, în același timp, puternic. Cu o capacitate de ridicare de până la două tone și înălțimi de ridicare de maximum 2300 mm, noul double stacker de tip pedestru este special destinat pentru utilizarea în spații înguste. Raza mică de întoarcere, structura compactă și capacitatea mare de ridicare, toate aceste caracteristici îl recomandă drept cel mai potrivit echipament pentru transportul și manipularea rapidă a paleților. În utilizarea de tip pallet truck (transpalet electric de transport la sol) sarcina maximă este de 2000 kg, dar atunci când se folosește ca stacker sau double stacker fiecare set de furci poate susține 1000 kg.

„Crown se remarcă prin calitatea produselor și prin rezistența lor. Noul stacker DS3040 a fost testat o lungă perioadă de timp înainte de a fi produs în serie și lansat pe piață. Caracteristicile lui nu fac excepție de la principiile Crown.” – declară Christian Rotter, Marketing Product Manager Crown.

Stackerul dublu combină caracteristicile de performanță ale unui stacker normal cu flexibilitatea unui pallet truck. Este dezvoltat și produs de Crown în Germania și este exemplul perfect al design-ului solid. Tot pentru a face echipamentul cât mai rezistent, componentele interne au protecții de oțel. Catargul, cu design-ul I-beam ce îi oferă o stabilitate extraordinară, poate susține cu ușurință sarcini mari. Toate acestea îi oferă modelului Crown DS3040 o stabilitate remarcabilă și îl propun drept cea mai bună soluție pentru aplicațiile de tip mediu-greu, precum transportul paleților,  descărcarea camioanelor sau refacerea stocului pe rafturi.

Design-ul compact cu o lungime a șasiului de numai 772 mm și timona joasă Crown X10® conferă noului dublu stacker o agilitate excepțională. Funcțiile sale proporționale de ridicare/coborâre permit operatorilor să poziționeze paleții cu mare precizie și cu butoanele opționale de ridicare a catargului, plasate pe lateralele catargului, furcile pot fi ridicate până la o înălțime de lucru de 850 mm fără ca operatorul să se întoarcă la timona centrală. Datorită modului de amplasare a componentelor, operatorii beneficiază de o vizibilitate excelentă. La fel ca toate echipamentele Crown de tip pallet truck sau stacker, noul DS3040 este disponibil și în varianta cu acumulator Litiu-Ion.

Compania UTIL SPC din Giurgiu este singurul dealer Crown din România. Alături de stivuitoare și transpalete electrice, Util SPC comercializează toată gama de echipamente pentru intralogistică de la Crown. Utilajul se poate adapta celor mai diverse cerințe ale clienților, oferind o multitudine de caracteristici opționale. UTIL SPC se află în acest moment în top 20 firme din județul Giurgiu după cifra de afaceri, fiind partenerul de încredere în domeniul aplicațiilor intralogistice pentru sute de afaceri din toată țara. Pentru mai multe amănunte:

– web: www.utilspc.ro
– tel.: 0246 210 610
– persoană de contact: Gianina Dobriș

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Comentarii

Cauta

Categorii populare