Comunicate de Afaceri

Metode inedite prin care se pot oferi servicii de livrare pizza

Indiferent daca esti la birou, intr-un parc cu prietenii sau acasa, poti sa primesti o pizza in cel mai scurt timp, livrata de un curier specializat. Dupa cum stii, pizza este livrata in cutii speciale care o pastreaza calda iar acestea sunt asezate in masina. Insa, cum suntem in secolul XXI inovatia si creativitatea se extinde chiar si asupra modalitatilor prin care se poate livra o pizza pana la domiciliul clientului.

Asadar, haide sa vedem care ar fi cele mai inedite modalitati prin care ai putea sa primesti o pizza oriunde te-ai afla.

 Livrare pizza cu roboti

 Robotica a cunoscut o dezvoltare impresionanta in ultimii ani, ceea ce inseamna ca s-au extins si posibilitatile prin care poti sa beneficiezi de anumite avantaje. Robotii au devenit parte din viata oamenilor in toate domeniile de activitate. Asadar, nu trebuie sa te miri daca intr-o buna zi vei suna la o pizzerie sa iti livreze comanda acasa si sa ai surpriza ca la usa ta sa fie un robot care iti intinde o pizza aburinda. Nu suntem departe de un astfel de serviciu intrucat deja multe companii exploateaza o astfel de idee.

Desi este mai placut sa existe contact uman atunci cand se livreaza o pizza, trebuie sa recunoastem ca este o modalitate inedita prin care sa primesti comanda ta.

 Livrare cu drone

 Spatiul aerian nu mai este de mult timp dedicat avioanelor si elicopterelor intrucat si dronele au castigat un loc de cinste. Companiile care livreaza pizza au inceput sa testeze aceasta posibilitate. Desi nu este posibil sa se livreze mai mult de o pizza cu ajutorul unei drone, avantajele sunt destul de clare. In primul rand se evita aglomeratia din trafic in timpul orelor de varf si comanda poate sa ajunga intr-un timp mai rapid. De asemenea, pizza se poate pastra calda si vei putea sa te bucuri de o mancare aburinda in cel mai scurt timp.

Totusi, pentru a putea pilota o drona, trebuie sa se tina cont si de prevederile legale cu privire la spatiul aerian. Momentan, aceasta extravaganta, daca este corect sa o numim asa, nu este accesibila oricarei companii care s-a specializat pe livrare de pizza.

 Livrare cu masina fara sofer

 Masinile fara sofer reprezinta un nou produs al viitorului testat astazi. In special Google foloseste o astfel de masina pentru a cartografia strazile din orase si mediul rural. Cu ajutorul unei astfel de masini se reduc foarte mult cheltuielile de personal insa, in schimb, apar cheltuielile de intretinere a masinii, reparatii, setari si alte astfel de aspecte foarte importante pentru a asigura o livrare in conditii excelente.

Exista totusi un mic dezavantaj. Nefiind vorba despre cineva care sa livreze pizza direct la usa asa cum te-ai astepta, clientul trebuie sa se deplaseze pana in fata locuintei pentru a lua comanda de care sa se bucure.

Momentan, astfel de teste pot sa realizeze numai companii care inregistreaza castiguri foarte mari in aceasta industrie, nefiind nici una dintre aceste modalitati de livrare pizza accesibile pentru companiile mici care au atata nevoie de solutii inovatoare care sa ii diferentieze de concurenta. Pana sa vedem spatiul aerian plin de drone care livreaza diverse lucruri la anumite destinatii, masini fara sofer care indeplinesc eficient munca unor companii sau roboti care ajung in timp record la adresele mentionate mai este cale lunga, insa, nu atat de lunga avand in vedere ca deja astfel de avantaje au inceput sa fie testate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare