Comunicate de Afaceri

Mezoni.ro, noua destinatie de shopping online pentru pasionatii de Home & Deco

Recent lansat pe piata din Romania, Mezoni.ro este noua destinatie de shopping online pe care trebuie sa o cunosti. Avand la baza o ecuatie simpla - cel mai bun raport intre design, calitate si pret - universul Mezoni include o mare diversitate de articole, precum piese de mobilier realizate in Romania, solutii ingenioase de organizare pentru casa sau obiecte decorative.

In fiecare zi, incercam sa fim cu un pas mai aproape de stilul de viata dorit, insa ritmul alert, un numar prea mare de optiuni si schimbarile tendintelor ne guverneaza acest parcurs. Mezoni vine in ajutor, incercand sa faca alegerile mult mai usoare. Astfel, saptamana de saptamana, pe www.mezoni.ro sunt selectate cu grija produse home & decode cea mai buna calitate, din toate colturile Europei, care pot fi comandate in cadrul ofertelor cu perioada limitata de timp.

Toate produsele comercializate pe www.mezoni.ro beneficiaza de livrare gratuita la comenzile de peste 250 de lei si iti ofera  posibilitatea de a plati cu cardul in rate. Iar daca produsul nu se potriveste in povestea ta asa cum ti-ai imaginat, el poate fi returnat intr-un mod simplu in 30 de zile.

Pe Mezoni te asteapta intotdeauna noi surse de inspiratie, idei practice si obiecte utile,  avand misiunea unica de a face in fiecare zi viata mai frumoasa, mai confortabila si plina de culoare.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare