Comunicate de Afaceri

Noi colectii in tendintele verii la Iulius Mall Cluj

Only for You a ales Iulius Mall Cluj pentru a inaugura a 9-a sa reprezentanţă din România. Nu doar bărbaţii se regăsesc în colecţiile vestimentare ale retailerului consacrat în centrul şi în sudul ţării, dar mai ales femeile, care se bucură în noul magazin de spaţii generoase de expunere datorită varietăţii stilistice şi numeroaselor accesorii.
Hainele de damă potrivite oricărui moment al zilei, de la casual la cele tip cocktail şi de seară, spun la Only for You poveşti diferite şi fascinante despre feminitate, inocenţă, romantism, candoare şi senzualitate. Orice femeie îşi poate alcătui ţinute dictate de personalitatea şi stilul personal, la preţuri accesibile, care devin piese de rezistenţă în garderobe.
Colecţia acestei veri: o aventură vestimentară în universul delicat feminin, care ridică femeia la rang de divă. Provocatoare datorită varietăţii de modele, croiurilor avangardiste, sculpturale sau volumetrice, materialelor nobile şi fluide, imprimeurilor şi accesorizărilor sofisticate, ţinutele Only for You răspund pe deplin tendinţelor. Îmbinând creativitate stilistică, meşteşug, tehnici mixte, detalii cromatice şi finisaje impecabile, colecţia oferă preţiozitate şi unicitate estetică. Cromatica este orientată spre nuanţele nopţii, sobre, combinate cu impresionante tonuri de opoziţie, pastel sau electrice. Conştientă de puterea sa de seducţie, pentru că adoră glamour-ul ca să fie remarcată şi chiar să seducă, diva modernă Only for You manifestă nu doar senzualitate efervescentă, dar şi emancipare şi originalitate. “Felul în care te îmbraci reprezintă un stil de viaţă” este motto-ul preferat al retailerului din Iulius Mall. Ca slogan, compania a ales “Because you are the One and Only”. Noul magazin are o ofertă specială de deschidere. Până pe 23 iunie 2010, fiecare client care cumpără de minimum 300 lei beneficiază de 10% discount şi intră în posesia cardului de fidelitate VIP Only.
Femeia care ştie că moda este o faţetă a personalităţii se regăseşte şi în noul magazin IQ, recent deschis la etajul Iulius Mall, lângă Motor Jeans. IQ se adresează mai cu seamă damelor preocupate de “street wear”, dar şi domnilor care vor să fie în trend cu voga europeană, italiană mai cu seamă. IQ îi transformă astfel în veritabile şi sofisticate personaje ale modei contemporane.
Haine în culorile verii, aşezate jucăuş pe umeraşe sau în vitrine, sunt preferatele adolescenţilor şi tinerilor care nu sunt tributari tiparelor vestimentare. Denimul este laitmotivul colecţiei IQ, de fiecare dată uşor de asortat, confortabil, rezistent, adaptabil oricărui stil şi multor ocazii.
Prezent pe piaţa de profil de un deceniu, IQ s-a adaptat preferinţelor clienţilor nu doar cu haine, dar şi cu accesorii, produse de marochinărie şi încălţăminte, majoritatea din piele, dar şi din înlocuitori. Produsele IQ au preţuri tentante, care pleacă de la 30 lei şi ajung până la 700 ron pentru rochiile de gală, care îmbină influenţe couture cu stilul casual, ţinute tot mai cerute pentru baluri, banchete sau nunţi.

Departament PR Iulius Group
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulius Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare