Comunicate de Afaceri

Noi tendinte in materie de design interior

Când vine vorba de casa în care urmează să ne petrecem cel puțin următoarea perioadă din viața noastră, investițiile făcute trebuie să fie realizate cât mai inteligent. Și, întrucât piesele de mobilă creează o impresie puternică asupra atmosferei generale și sunt și cele care ocupă majoritatea spațiului din orice încăpere, trebuie să acordăm un plus de atenție alegerii acestora. Acum ramane doar sa comandati mobila direct de la eMAG!

Anul acesta iese în evidență faptul că piesele de mobilă în trend urmăresc o anumită direcție: stilul antic, vintage este din nou în mare căutare. Pentru un cămin modern, designerii de interior ne recomandă să optăm pentru mobilă din materiale în stil baroc, în forme minimaliste și chiar nonconformiste. Se poartă culorile calde, pastelate, cu inserții metalice sau din lemn.

Probabil ai observat și tu deja că tendințele moderne urmăresc reintroducerea pieselor de mobilă în stil antic într-o atmosferă modernă. Așadar, dacă ți-au rămas amintire de la bunici piese de mobilă vechi sau chiar anumite accesorii, precum rame de tablouri, poți să te folosești de creativitate pentru a le readuce la viață chiar la tine acasă!

Printre preferințele generale, se remarcă trei tipuri de mobilă care au câștigat tot mai multă popularitate:

  • Mobila verticală: deoarece creează impresia unui spațiu încăpător;
  • Mobila pliabilă, extensibilă: ocupă mai puțin spațiu, poate fi utilizată pentru mai multe întrebuințări ( de exemplu, canapeaua extensibilă, ce poate fi folosită atunci când avem oaspeți sau, strânsă, atunci când nu ne dorim să ocupe mult loc în living).
  • Mobila încastrată în perete: arată bine din punct de vedere estetic și, de asemenea, mai ales în cazul în care stai în apartament, te ajută să obții mai mult spațiu pentru tine.

Pornind de la aceste noi tendințe în materie de mobilă, există foarte multe modalități prin care tu poți să combini stilul vintage cu cel modern. Accente personale, precum covoare colorate sau chiar cu model tradițional ar putea să arate minunat într-un living.

Te vei simți extrem de confortabil iar impresia creată va fi cu siguranță de succes!

De asemenea, pentru dormitor, aceste piese de mobilă vor induce o stare de calm, chiar de siguranță, purtându-te cu gândul către vremurile în care totul trecea parcă mai lent și mai liniștit.

 

 

 

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare