Comunicate de Afaceri

Noi terenuri de sport amenajate la Oradea

Orășelul Copiilor din Oradea se mândrește cu un teren de minifotbal, acoperit cu un covor de tartan. Totodată, la Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea au fost reabilitate terenurile de baschet din curtea școlii.

”Lucrările constă în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22 x 15 m, în total 660 mp. După etapele pregătitoare ale lucrării, va fi montat un covor din tartan. Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu o înălțime de 4 m și plasă metalică împletită”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Amenajarea terenului de minifotbal din Orășelul Copiilor a începu în urma solicitărilor părinților care vin cu cei mici în zonă.

„Singurul teren din Orășelul Copiilor, cel de baschet, era foarte des disputat de copii. Unii doreau să joace baschet, alții fotbal și astfel apăreau mai mereu conflicte. Ca urmare a acestei investiții, cei care vor dori să joace fotbal vor avea la dispoziție un teren nou”, a precizat Lucian Popa, directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar din Primăria Oradea.

Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m și este acoperită cu un covor de tartan. Acest covor este durabil, flexibil la contactul jucătorilor cu solul și are costuri minime de întreținere. Terenul este împrejmuit cu stâlpi și plasă metalică.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare