Comunicate de Afaceri

Nu iti gasesti pantofii potriviti? Fa-i pe comanda!

Pana acum ceva timp, un obiect vestimentar, o bijuterie sau poate o pereche de pantofi la comanda erau un lux pe care nu multi si-l puteau permite. In istoria recenta a secolului al XVIII-lea, doar regii, lorzii, boierii si persoanele influente isi puteau crea propriile linii vestimentare sau de bijuterii, conform unei declaratii care consemna faptul ca doar cei influenti se bucurau de acest favor.

Insa aceasta perioada a apus, iar astazi nu doar ca este mai la indemana sa iti creezi ceva pe placul si masura ta, dar a devenit o necesitate. Sa luam exemplul incaltamintei, pe care multe dintre doamne si domnisoare aleg sa le faca pe comanda, dat fiind numarul mic pe care il poarta (ca de exemplu, 34) sau din dorinta de a-si personaliza modelul de pantofi la comanda cu piele in culoarea preferata.

Multe dintre brandurile de incaltaminte ofera aceasta posibilitate pentru ca fiecare sa poarte ceva unicat, cu care sa se laude. Dincolo de ego, a avea o pereche de pantofi la comanda inseamna a te bucura si de o calitate mai buna, spre deosebire de modelele in serie.

Desi, in mod normal, mai bine de 99% dintre cumparatoare nu considera asta o prioritate, gandeste-te ca sunt persoane mature care poarta numere mici, ca 34 spre exemplu, si care apeleaza la aceasta modalitate.

Ideea de baza a unui pantof facut pe comanda nu este sa fie “destul de bun”, ci perfect! Practic, o pereche de pantofi la comanda creata dupa propriul tau stil vestimentar va transforma un look obisnuit intr-unul deosebit, oferindu-ti mai multe incredere in propria persoana. Iar un alt element important este ca tu esti cea mai in masura sa iti alegi materialul din care vor fi realizati, culoarea acestuia, designul, accesoriile, inaltimea tocurilor etc.

Referindu-ne la pret, costul pantofilor la comanda este putin mai mare, insa nu o avere. In functie de materialul ales si de creativitatea maestrului pantofar, ai avantajul de a te bucura de un produs care sa reziste in timp, ceea ce inseamna ca vei face o investitie buna.

Rezistenta si durabilitatea sunt caracteristicile de baza. Durabilitatea este unul dintre acele avantaje majore pe care pielea o are in comparatie cu alte materiale utilizate la realizarea de incaltaminte superioara calitativ.

Dincolo de aceste aspecte, pantofii realizati pe comanda au avantajul curatarii usoare si ecologice – nu necesita produse de curatare de multe ori nocive pentru sanatate si mediul inconjurator.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare