Comunicate de Afaceri

O baterie externa care iti poate incarca telefonul de cel putin 10 ori!

Cu o capacitate mare de 32.000 de mAh, aceasta baterie externa este un adevarat ajutor, atunci cand nu ai acces la curent. Poate fi usor de transportat in rucsac atunci cand mergi la munte sau in geanta, atunci cand trebuie sa faci o cursa lunga cu avionul.

Are cea mai mare capacitate din Romania!

Bateria externa de 32.000 de mAh are inclus un cablu special compatibil cu mai multe branduri de telefoane si tablete, cum ar fi IPhone 4 / 4s / 5 / 5S / 5C, Galaxy S3 /S4/Note / Note 2 / Note 3, IPad 1 / 2 / 3 / 4 si alte tablete.

Are doua porturi USB incluse pentru conectarea dispozitivelor tale, dar si mai multe caracteristici de protectie, cum ar fi protectie de supraincarcare, protectie de supratensiune etc., pentru a te asigura ca gadgetul tau este protejat. Display-ul LED indica foarte clar ce putere este disponibila. De asemenea, lanterna LED care este localizata in apropierea porturilor USB te va ajuta in caz de urgenta.

Aceasta baterie externa de mare capacitate iti poate incarca toate gadgeturile, chiar si atunci cand esti la km distanta de cel mai apropiat cablu de alimentare.

Produsul este disponibil in stocul http://www.Gadgetworld.ro si poate fi livrat in 24 de h.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: GadgetWorld

Comentarii

Cauta

Categorii populare