Comunicate de Afaceri

Pantofi sport Adidas - cum sa ii pastrezi pentru mai mult timp

1.Curata-i periodic cu ajutorul unor produse speciale. Pentru panza, poti folosi o perie care aduna praful si scamele. Foloseste-o pe uscat, altfel panza s-ar putea pata.
Daca sunt din piele intoarsa, exista sprayuri speciale destinate curatarii acesteia. Daca pantofii tai sport Adidas sunt din piele lucioasa, ii poti sterge cu ajutorul unei carpe inmuiata in apa sau intr-o solutie usoara de apa cu detergent care nu necesita clatire. Detergentul pentru mobila si parchet curata si hidrateaza pielea si este perfect pentru aceste incaltari.
2.Nu lasa niciodata incaltamintea murdara si curat-o imediat. Murdaria ar putea patrunde altfel in tesaturi, transformandu-se in pete dificil de indepartat.
3.Pastreaza intotdeauna incaltamintea in cutii, pentru a o proteja de praf si umezeala. Daca nu ai pastrat cutiile originale, poti cumpara unele noi de la magazinele de mobila si spatii de depozitare.
4.Foloseste branturi pentru ca forma pantofilor sport Adidas sa nu se modifice in timp. Acestea vor pastra talpa dreapta si vor umple incaltarile, astfel incat sa se indrepte dupa purtare si sa isi revina la forma initiala.
5.Pentru curatarea interioara a incaltarilor, folosese produse speciale precum sprayurile antibacteriene si antifungice. Poti sa si speli adidasii, insa niciodata la masina de spalat, ci intotdeauna manual.
Foloseste detergenti naturali si fara parabeni sau chiar un gel de dus pe care il folosesti si tu. Pentru dezinfectare, poti apela cu incredere la produsele care contin toluen pentru adidasii din panza, insa nu face acelasi lucru si cu cei din piele.
Putesti sa vedeti mai multe modele la adresa web: http://www.various-brands.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare