Comunicate de Afaceri

Pantofioriveseli.ro introduce modele nou-noute de sandale pentru copii

Sandalele sunt articole deosebit de lejere, construite astfel incat sa ofere protectia necesara dar si sa lase piciorul liber in miscari. Gamele de sandale mici, pentru copii, respecta forma naturala a piciorului – aspect cu atat mai important cu cat copilasii sunt in crestere si masa osoasa, musculatura si rezistenta piciorului sunt intr-o crestere si imbunatatire continua. Odata ce parintii se conving de calitatea produselor, nu mai ramane decat sa se consulte cu referire la modele, culori, branduri si preturi.

Sandale de copii din piele naturala, in forme noi si culori alese, pe Pantofioriveseli.ro

Modelele noi regasite pe acest link https://www.pantofioriveseli.ro/sandale-copii/ vin in completarea celor existente, si sunt disponibile in culorile portocaliu, verde, bleumarin, rosu si roz sau chiar fucsia. Formele sunt cat mai diverse, majoritatea avand barete prevazute cu sistem de prindere cu arici, iar unele modele prezentand decupaje armonioase. Toate modelele dispun ori de un design elegant, ori de unul sportiv. Producatorul de la care Pantofiori Veseli a ales noile modele este renumitul Bobux, iar gamele de produse sunt urmatoarele:

· Gama Step Up, care este caracterizata de talpa extrem de usoara si flexibila, de aceea este potrivita chiar si pentru primii pasi ai celor mici. Proapetii parinti au inca de la inceput o sursa sigura de sandale pentru pruncii lor pe PantofioriVeseli.ro

· Gama I-Walk, ce se caracterizeaza prin concentrarea avantajelor pe zona gleznei si a calcaiului pentru fiecare sanda, oferind o mai mare libertate in partea din fata. Este recunoscuta pentru tehnologia Barefoot, atat de apreciata in strainatate si atat de bine vazuta si in Romania (imitarea mersului descult, prin talpa interioara din piele si cea exterioara din caucic flexibil cu striatii, cu partea din spate captusita)

Denumirile noilor sandale pentru copii regasite pe Pantofioriveseli.ro si caracteristicile acestora

Pentru fetite, sandalele nou introduse pe PantofioriVeseli.ro se numesc astfel: Zap, Jump, Pop, Breeze (model floral in partea din fata), Sorbet si Taffy (look usor retro), iar pentru sandalele de baieti, regasim urmatoarele denumiri:

· Chase, din gama Step Up

· Global, din gama I-Walk

· Racheta (gama I-Walk)

Bineinteles, acestea sunt numai modelele nou introduse. Sandalele destinate copiilor si disponibile pe PantofioriVeseli.ro sunt diverse, pentru a putea acoperi necesarul pentru fiecare copil in parte, in functie de gen, varsta sau chiar personalitate, si de asemenea pentru a putea acoperi inclusiv preferintele parintilor, pentru ca printii si printesele lor sa isi asorteze sandalele cu celelalte articole vestimentare. Celalalt producator renumit de incaltaminte pentru copii, Livie&Luca, completeaza producatorul Bobux si impreuna asigura, pe magazinul PantofioriVeseli.ro, o paleta bogata de sandale calitative pentru copii.

Pantofiori Veseli poate fi contactata la numerele de telefon 0745.155.89 si 0730.155.189, sau prin e-mail la adresa contact@pantofioriveseli.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare