Comunicate de Afaceri

Pastila de potenta ERECTA - sigura si eficienta

Dintotdeauna barbatii au fost interesati de cresterea potentei sexuale astfel incat nu s-au dat in laturi de la a incerca diferite metode. Din fericire, s-a descoperit pastila de potenta, iar problema cresterii potentei pare a se fi rezolvat.
<h2>Pastile de potenta de la ERECTA – sigur si eficient</h2>
Cercetatorii n-au stat degeaba si au descoperit si alte metode de crestere a potentei sexuale, in afara de aceasta pastila de potenta de la ERECTA: vitamina B3 (niacina), care se gaseste in pieptul de pui, in grau sau in peste, pentru a enumera doar cateva alimente, poate ajuta la depasirea problemelor legate de disfunctiile erectile, mai ales in cazul in care aveti colesterolul ridicat.
Potrivit studiului publicat recent in Jurnalul de Medicina Sexuala, vitamina B3 ajuta organismul sa proceseze grasimile, ceea ce reduce colesterolul. In plus, niacina imbunatateste circulatia sangelui prin dilatarea vaselor de sange. Iar o circulatie a sangelui imbunatatita inseamna si o erectie imbunatatita.
Echipa condusa de medicul Chi-Fai Ng a administrat unor barbati care prezentau un nivel ridicat al coresterolului niacina si placebo timp de 12 saptamani. Barbatii care au luat vitamina B3 au declarat ca si-au putut mentine erectia in timpul partidelor de sex dupa 12 saptamani comparativ cu cei carora le-au fost administrate doar placebo. Iar in cazul barbatilor cu disfunctii erectile severe s-au observat imbunatatiri chiar si mai mari, mai ales dupa ce au luat aceasta pastila de potenta de la Erecta comanda de pe acest link: http://www.erecta.ro/disfunctii-erectile-cresterea-erectiei.php
Insa, inainte de a incepe sa devorati piept pui, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de aproximativ 200, petru a obtine doza de 1500 mg de vitamina B3 care a fost administrata voluntarilor. Si nu va grabiti nici sa mergeti la magazinele care comercializeaza suplimente de niacina intrucat de multe ori acestea nu au cantitatea mentionata pe sticle. In plus, disfunctiile erectile pot anunta boli la inima, caz in care ar fi bine sa va consultati cu un specialist. Barbatii care prezinta disfunctii erectile ar trebuie sa-si faca analize atat la inima cat si pentru sistemul vascular inainte de a incepe o cura cu niacina.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare