Comunicate de Afaceri

Pelliron si Double Case te invata cum sa obtii profituri garantate din tranzactionare

Tranzacționarea bursieră reprezintă un risc financiar deosebit de mare. Puţini se aventurează, iar norocoșii celebrează. Cu toate că tranzacționarea este riscantă, 40 % din populația USA au conturi de tranzacționare. Brokerul Pelliron, reprezentat oficial de partenerul Double Case (compania care te ajută să devii un trader de succes în țară), promovează experiența americană în Republica Moldova şi scoate la suprafață cauzele pierderilor bursiere.

Tranzacționarea bursieră este o afacere la fel ca toate afacerile iniţiate şi administrate de antreprenori. Succesul afacerii depinde de mai mulți factori, unul dintre ei fiind mărimea capitalului şi a fondurilor cu care se tranzacționează.

În dependenţă de suma deţinută în cont, traderii au câştiguri şi pierderi diferite, care sunt estimate în rândurile ce urmează.

Concluziile unui studiu pe baza a 1000 de conturi ale traderilor individuali

Tranzacționarea foarte riscantă

Din persoanele care tranzacționează cu conturi de la 300 dolari, timp de o lună rămân pe piața doar 10%. Adică, 90 la sută din acești traderi pierd banii. Din motivul că aleg tranzacționare riscantă, deoarece tranzacționarea neriscată aduce profit de 5% pe lună, sigur, la un cont de 300 de dolari profitul va fi de doar 15 dolari.

Tranzacționarea riscantă

Persoanele care tranzacționează cu conturi mai mari, de 2000 de dolari riscă de obicei mai puțin, comparativ cu cele 90% anterioare. Pe piață decid să stea doar 30%, ceea ce înseamnă că  70 % rămân fără bani. Cauza la fel este tranzacționarea riscantă. Numărul acestor traderi este mic, deoarece ei înțeleg, că fie îşi măresc fondurile, fie îşi iau rămas bun de pe piaţa tranzacționării bursiere.

Tranzacționarea prudentă

Există traderi ce manifestă o atitudine prudentă față de tranzacționarea bursieră, tratând-o ca şi pe propria afacere,  unde este important să construiești un bussiness plan, o strategie corespunzătoare și fonduri suficiente. Conturile lor nu sunt mai mici de 5000de dolari. Deoarece pot alege și o strategie mai puțin riscantă cu Stop Loss de minim 250 dolari la mărimea de 1 lot pe EUR/USD. Problema care rămâne deschisă constă, totuşi, în presiunea psihologică la care sunt supuşi traderii, majoritatea ajungând să cedeze.

Tranzacționarea neriscată

În această categorie se includ traderii care tranzacționează cu fonduri de peste 20000dolari. Deoarece acest capital permite tranzacționarea cu strategii neriscante. Cele câteva procente pe care le primesc din depozitul iniţial, asigură traderilor profitul minim de 750 dolari pe lună.

Tranzacționarea 100% profitabilă

Conturile mai mari de 50000 dolari permit o tranzacționare neriscată cu profit minim de 2500 dolari. Dar, dacă traderul tranzacționează cu un broker care motivează prin rambursarea comisioanelor, atunci profitul minim ajunge de până la 5000 de dolari  lunar.

Tranzacţionarea bursieră este o afacere care cere o atitudine responsabilă, un scop bine definit, o strategie prelucrată şi fonduri care să îţi permită o tranzacţionare sigură. Educaţia economică pe care ți-o poate oferi Double Case, dar şi efortul personal sunt remunerate pe măsură în acest domeniu.

https://double-case.md/

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Double Case

Comentarii

Cauta

Categorii populare