Comunicate de Afaceri

Piata bijuteriilor din argint in crestere odata cu cresterea pretului acestora

Daca sperati in taina ca mosul o sa va lase sub brad o podoaba, riscati sa fiti dezamagite. Piesele din aur sunt cu o treime mai scumpe decat la Craciunul din 2012, iar pretul argintului atinge un maxim istoric pentru ultimele trei decenii.
Va place sau nu, fenomenul este dictat de piata internationala si de comerciantii de bijutierii, care profita de apropierea sarbatorilor, si exagereaza.
Pe grafic, tendinta e clara: de la 2000 de lei in ultima zi din 2013 pana la aproape 3000 de lei pe kilogram, cat este in prezent.
Cine crede ca ar putea gasi un refugiu in casele de amanet are dreptate pe jumatate. Bijuteriile sunt mai ieftine ca in magazine, insa tot sunt mai scumpe ca acum cateva luni, de pilda.
Borealy Gifts este magazinul online unde vei gasi bijuterii din argint la cele mai bune preturi de pe piata. Colectia de pe http://www.borealy.ro/bijuterii/bijuterii-argint este exclusivista si este dedicata oricarui client care doreste un cadou din gama \"luxury\" la un pret accesibil.
Sursa acestui articol este http://www.incont.ro/credite-si-economii/cu-cat-s-au-scumpit-bijuteriile-de-aur-si-argint.html . Accesati pentru detalii suplimentare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare