Comunicate de Afaceri

PopSockets – scurt ghid sa faci diferenta intre original si fake

De la aparitia acestui “buton-minune”, in 2012 si pana astazi, Popsockets a revolutionat industria gadgeturilor in intreaga lume, facand orice telefon sau tablet mult mai usor de manipulat, oferindu-le un plus de siguranta.

Evident ca avantul pe care produsul patentat de David Barnett a fost urias, nu au intarziat sa apara si sa invadeze piata din intreaga lume modelele fake, mult mai slab calitative, care iti pot aduce cea mai neplacuta surpriza – spargerea ecranului.


De ce sa alegi un Popsockets original, gadgetul cu milioane de fani

Conceptul de “Popsockets” a luat nastere in 2012, fiind inventat de David Barnett, care a lipit doua butoane mari pe telefonul sau pentru a-si tine bine infasurate castile. Nemultumit de ergonomie, acesta le-a schimbat cu unele de tipul unui acordeon, pentru a obtine o si mai buna sustinere.

Dupa ce inventia sa a fost testata de mai multi studenti, in noiembrie 2013 si-a deschis magazinul online dedicat, iar in doar cateva luni vanzarile au explodat. La scurt timp, NPR SUA a numit Popsockets cel mai cool suport de telefon al anului 2012, iar in 2015 USA Today i-a oferit titlul de “cea mai cool tehnologie care trebuie testata”.

In Romania, Popsockets original este importat doar de Christina Diamonds SRL, dupa ce Narcisa Christiansen, director general, l-a observat in vara anului 2015 pe un vas de croaziera la o doamna din America, ce il folosea pentru a face selfie-uri.


Asa faci diferenta dintre un Popsockets fake si unul original!

In primul rand, fii atent la calitatea ambalajului. Un pop socket original vine ambalat intr-un carton de calitate, mat sau lucios, de CULOARE NEAGRA si iti ofera posibilitatea sa testezi Popscokets-ul jucandu-te cu acordeonul acestuia.

Exista un detaliu definitoriu in achizitionarea unui Popsockets original, si anume, acesta va avea intotdeauna platforma adeziva mata si gravata cu insemnele Popsockets, inscriptionat site-ul oficial al producatorului, numarul de patent sau link-ul unde pot fi vazute drepturile de proprietate intelectuala. Modelele contrafacute sunt fara nicio inscriptionare si sunt dintr-un plastic lucios, de proasta calitate.

Eticheta. De cele mai multe ori, popsocket-urile fake au inscriptionate site-ul oficial al producatorului, dar asta nu insemna ca aveti un pop socket original, nicidecum, mai ales ca lipsesc termenii de utilizare, garantia si numele importatorului, in limba romana. In tara noastra, produsele originale sunt importate de Popsockets Romania (Christina Diamonds SRL) si vei regasi toate elementele de mai sus, plus site-ul oficial al companiei.

Lipiciul. Patentul produsului original include un lipici de tipul “pop tech”, cu care te poti juca, lipind si dezlipind pana la 100 de ori, fara a lasa urme pe smartphone-ul sau tableta ta. In plus, daca se murdareste, poate fi spalat cu apa fierbinte si sapun, si devine din nou adeziv. Cel fake are un lipici gelatinos, de culoare alba ce, odata lipit, nu va mai putea fi deplasat sau scos de pe carcasa: persoanele care au preferat un Popsocket fake s-au trezit ca lipiciul a cedat dintr-o data, iar telefonul a cazut.

Plasticul unui Popsockets original, precum cel comercializat de Popsockets Romania, prin intermediul Christina Diamonds SRL, este gumos, fin la atingere si flexibil, nicidecum dur (asa cum se intampla in cazul unui fake). Detaliile de fabricare sunt perfecte, iar un Popsockets nu va contine niciodata PVC, plasticul rigid din care este facut un fake. Popsockets original este perfect pliabil, are doar 5 mm inchis. Un popsockets original intotdeauna va face “pop” de 2 ori la inchidere

Atentie la pret! Un Pop socket original costa intre 53 si 99 de lei, dar investitia se amortizeaza rapid. Popsockets Romania are zeci de mii de utilizatori in ultimii 2 ani, care nu au avut niciodata probleme de calitate, ci doar cuvinte de lauda. In plus, pe site-ul importatorului vei gasi multe modele din care sa iti alegi, astfel incat sa iti reflecte personalitatea. Verificati constant site-ul official din Romania si beneficiate de oferte popsockets lunare.

Descopera mai multe pe www.popsockets.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: PopSockets Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare