Comunicate de Afaceri

Premii-surpriza pentru 44 de cumparatori din Complexul Comercial "Bucovina"

Imbracaminte, bijuterii, decoratiuni interioare, ceasuri, jucarii, instrumente muzicale, electrocasnice – toate aceste produse au fost acordate, prin tragere la sorti, clientilor Complexului Comercial “Bucovina” care si-au completat taloanele cu cate 20 buline rosii. “Cand am fost sunata, am crezut ca este vorba de o gluma proasta. Am venit cu speranta ca ar putea fi totusi adevarat... Abia cand am primit premiul mi-am dat seama ca totul este real. Am fost foarte incantata. Chiar este o surpriza placuta!”, spune una dintre castigatoare.
In acest mod au reactionat majoritatea celor sunati pentru a veni sa isi ridice premiile: reticenti, neincrezatori, convinsi ca totul este o farsa. Dar in momentul in care si-au facut aparitia si au descoperit ca, intr-adevar, „Bucovina” le ofera premii, bucuria a fost imensa. Toti participantii la concurs au fost asteptati la etajul III al complexului in cadrul unui eveniment in care a dominat buna-dispozitie, emotiile si satisfactia castigului.
Campania “Ia-ti bulina de la Bucovina!” s-a desfasurat pe o perioada de 6 saptamani, timp in care clientii au primit buline rosii pentru cumparaturile facute in magazinele din cadrul complexului comercial. In total au fost acordate peste 21.000 de buline, iar la tragerea la sorti au intrat peste 500 de taloane, fiecare completat cu cate 20 de buline. Astfel ca, pe langa gama variata de produse si branduri pusa la dispozitia lor, chiar in centrul Sucevei, clientii „Bucovinei” au avut sansa de a se inscrie in concurs si de a pleca acasa cu premii. Reprezentantii complexului comercial spun ca „Bulina se va intoarce... Surprizele pentru clientii nostri nu se opresc aici!”
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare