Comunicate de Afaceri

Principalele avantaje ale pardoselilor din cauciuc

Indiferent dacă doriți reamenajarea sau începeți de la zero montarea unui loc de joacă, atunci când vine timpul să alegeți o suprafață a locului de joacă, luați în considerare instalarea pardoselilor din cauciuc.
Acest produs de înaltă calitate este durabil și, odată instalat, este necesară întreținere redusă.

Avantajul pardoselilor de joacă din cauciuc

Reglementările privind siguranța locului de joacă cer o umplere minimă a locului pentru a se asigura că materialele sunt suficient de absorbante pentru șocuri pentru prevenirea rănilor. Pentru a respecta aceste reglementări, materialele trebuie să aibe:

Adâncime de cel puțin 30 centimetri
Cel puțin 180 cm în toate direcțiile în jurul echipamentului.

Cerințele de adâncime țin cont de înălțimea critică a echipamentului de joacă. Echipamentele mai mari necesită o adâncime și acoperire suplimentară a pardoselii.
Adâncimile minime trebuie menținute, chiar și atunci când materialele își schimbă poziția. Zonele cu trafic ridicat, de exemplu, leagănele sunt deosebit de problematice. Atât materialele sintetice, cât și cele naturale se mișcă semnificativ în aceste zone. Odată ce adâncimea minimă nu mai este îndeplinită, siguranța devine o problemă majoră. Aceste zone cu trafic ridicat sunt, de asemenea, cele mai frecvente zone de la locul de joacă, unde se produc răni. Când materialele pentru pardoseli sunt slabe, riscul de rănire crește.
Pardoselile din cauciuc pe de altă parte, îndeplinesc cerințele minime de adâncime la instalare. Materialele fiind turnate, s-au dovedit că rezistă chiar și în zonele cu trafic ridicat. Un alt aspect esențial al pardoselii de joacă din cauciuc este factorul de durabilitate. Aceste suprafețe sunt realizate pentru a dura, necesitând o întreținere mică sau inexistentă pe toată durata de viață a locului de joacă.
Materialele sunt personalizabile. Puteți alege diferite ulori și forme.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare