Comunicate de Afaceri

Proiectoare led – Iluminare eficienta si durabila a spatiilor mari

Energia electrica este o parte component a vietii oricarui individ din societatea moderna. Fara electricitate, chiar si cele mai simple activitati ar fi greu, daca nu imposibil de dus la indeplinire in lumea in care traim. Astfel ca, treptat, iluminatul a inceput sa primeasca din ce in ce mai multa atentie. Asa am ajuns in prezent sa avem acces la sisteme din ce in ce mai avansate de iluminare, cum este si cazul aparitiei de proiectoare led. Aceasta tehnologie, destul de recenta, este folosita in special pentru iluminarea spatiilor mari, acoperite sau neacoperite, in scop functional sau estetic. Este vorba despre tuneluri si monumente istorice, parcuri sau tereneuri se sport, ateliere, hale si chiar curti de case. Toate aceste spatii necesita un sistem performant de iluminare si cat se poate de rezistent. Asa a aparut nevoia crearii acestor proiectoare led de aici: http://www.led-concept.ro/proiectoare-led , ce ofera o serie de avantaje demne de luat in seama.

Proiectoare led - Sisteme de iluminat cu mare putere

Inainte de orice, aceste proiectoare led indeplinesc functia de iluminare, insa nu orice fel de iluminare, ci una cu o foarte mare putere. Fiind adesea vorba despre spatii largi in care ele sunt utilizate, si uneori chiar in aer liber, este necesar ca orice sursa de lumina folosita sa poata asigura gradul de vizibilitate necesar. Iar pentru niste proiectoare led, acest lucru nu este deloc o problema.

Proiectoare led – Consum redus de energie

In ciuda fortei foarte mari de iluminat pe care o poseda, aceste proiectoare led nu consuma energie electrica pe masura. Ba dimpotriva, ele consuma mult mai putina electricitate fata de cat ar fi asteptat de la un sistem cu un grad de lumina atat de puternic. De asemenea, comparativ cu sursele HID utilizate anterior momentului in care pe piata si-au facut aparitia si proiectoare led, acestea din urma consuma simtitor mai putin current electric.

Proiectoare led – durata de viata crescuta

Comparativ cu mijloacele vechi de iluminat, proiectoarele led sunt o sursa continua de lumina pentru perioade extreme de lungi. Acestea rezista pana la 100.000 de ore de utilizare, o cifra impresionanta, ce se poate traduce si in niste cosuri de utilizare extrem de reduse, cand vine vorba de un calcul pe termen lung. De asemenea, intensitatea luminii poate fi aleasa dupa necesitati, existand pe piata variante cu 10W, dar si cu 100W, lucru ce este extrem de folositor atunci cand se doreste iluminarea unor suprafere mai mari sau dimpotriva, mai mici ca dimensiuni. In plus, exista si o gama larga de temperaturi ale culorii pe care lumina o are, putand fi alese variante cu lumina mai calda sau mai rece, dupa preferinte.
Aceasta tehnologie devine astfel o modalitate extrem de fiabila de a ilumina spatii mari si chiar de a asigura securitatea propriei locuinte, prin mentinerea pe timpul noptii a unor astfel de proiectoare led aprinse in diferite puncte strategice ale spatiului de locuit. Astfel, sistemele led asigura linistea si confortul pe care orice proprietar le cauta in intimitatea propriei locuinte, fiind in acelasi timp o alternativa eficienta, durabila si prietenoasa cu mediul la variantele vechi ale sistemelor de iluminat.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare