Comunicate de Afaceri

Puma drift cat vs Puma future cat

Sa nu uitam ca Puma a reusit sa atraga si figuri importante din lumea sportului care sa poarte incaltaminte sport de la producatorul german si a devenit astfel si mai cunoscuta. Printre modelele pe care Puma le-a lansat de-a lungul timpului, sunt si modelele Cat, care sunt destinate celor care practica motorsportul datorita faptului ca se muleaza foarte bine pe picioare. De la acest punct vom face o comparatie intre Puma Drift Cat vs Puma Future Cat.
Puma Drift Cat este un mod construit doar din piele si fie ca sunteti un practicant al motorsportului sau doar simpli spectatori, acest model o sa va faca sa aratati bine in preajma unei masini puternice sau a unei motociclete supersport.
Pe langa materialul foarte rezistent, acest model se remarca si prin forma calcaiului, usor rotunjit care este special creat pentru soferi. Astfel, purtand Puma Drift Cat veti avea parte in mod sigur de un condus placut si relaxant, fara sa va deranjeze incaltamintea.
Puma Future Cat este un model foarte asemanator Drift Cat, doar designul pare mai futurist si mai exclusivist. In mare, acest model se adreseaza tot pasionatilor de motorsport, calcaiul rotunjit fiind trademark-ul Puma pentru aceasta categorie de incaltaminte.
In concluzie, comparatia Puma Drift Cat vs Puma Future Cat nu inseamna neaparat o competitie intre cele, ci mai degraba o completare. Ambele modele sunt create pentru aceeasi categorie de oameni, diferind doar designul si detalii foarte mici in constructia celor doua perechi.
Din punct de vedere al pretului, rivalitatea Puma Drift Cat vs Puma Future Cat ii da castig de cauza primului model, care este mai ieftin cu aproximativ 50 de lei.
website: http://www.various-brands.ro/incaltaminte-barbati/adidasi-puma-barbati/puma-bmw-drift-cat-g-cod-305483-01
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare