Comunicate de Afaceri

Rafar deschide primul magazin Bijoux Terner din Bucuresti

Bijoux Terner este un brand cu un concept foarte interesant: se bazeaza pe o experienta de shopping simpla si pe libertatea de a alege accesorii si cadouri, tinand cont numai de preferinte, fara ca decizia sa fie influentata de pret, care este acelasi pentru toate produsele din magazin: 59lei declara Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

Echipa de creatie Bijoux Terner lucreaza in permanenta pentru a realiza o colectie diversificata, care imbina atent fiecare aspect important al modei, de la materiale si culori, la design si tendinte, si care defineste experienta Bijoux Terner declara Gabriel Bottazzi, CEO Bijoux Terner.

Magazinul are o suprafata de 50 mp si ofera o varietate de accesorii pentru femei si barbati: peste 4.500 de bijuterii, posete, genti, esarfe, ceasuri, cravate sau butoni.

Consider ca momentul ales pentru deschiderea primului magazin in Bucuresti este foarte potrivit. Pe de o parte, magazinul ocupa un spatiu foarte bun la parterul Baneasa Shopping City, spatiu care pana acum nu era disponibil, iar pe de alta parte, filozofia brandului poate fi valorificata optim in conditiile actuale ale pietei. Ma astept la o crestere a interesului pentru accesorii, avand in vedere ca acestea nu doar completeaza o tinuta, ci o pot reinventa, aducand o in tendinte. Diversitatea si simplitatea alegerii, alaturi de incredibilul raport calitate pret al produselor, vor face din noul magazin Bijoux Terner o destinatie pentru iubitoarele modei si tendintelor, precum si pentru cei care cauta un cadou pentru cei dragi adauga Ramona Stanciulescu.

Despre Rafar
Rafar, divizia de fashion a grupului RTC, numara in prezent 28 magazine, cu o suprafata totala de peste 15 000 mp. Portofoliul Rafar cuprinde francizele pentru marcile Debenhams, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kanz , Pablosky, Toi&Moi, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bally, Bruno Magli si Fratelli Rossetti.

Despre Bijoux Terner
Fondata in 1974 in Miami, brandul Bijoux Terner este specializat in accesorii fashion pentru femei si barbati si este prezent in peste 550 de locatii de lux din peste 55 de tari din intreaga lume.
Colectiile Bijoux Terner, elegante si sofisticate, sunt inspirate de tendintele internationale ale modei high end. In 1997, Bijoux Terner a lansat actualul sau model de afaceri: magazine cu accesorii acelasi pret.

Pentru alte detalii: Anca Petrescu; PR Manager; Email: anca.petrescu@rtc.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare