Comunicate de Afaceri

Reguli simple pentru a alege cel mai bun mobilier baie

Casa sau apartamentul tau trebuie sa fie un loc primitor, confortabil dar si interesant din punct de vedere estetic. Chiar si pentru vizitatori este important sa fie intampinati de un design cat mai placut chiar si atunci cand aleg sa iti utilizeze baia.

Pe langa faptul ca baia trebuie sa fie un loc igienic si usor de intretinut este esential ca imaginea de ansamblu oferita sa fie una care sa inspire curatenie si relaxare. In acest scop contribuie si tipul de mobilier baie utilizat pentru a valorifica ideile de amenajari interioare.

Pentru a putea face o alegere inspirata trebuie sa tii cont de cateva reguli de achizitionare pentru mobilier baie. Acestea te vor ajuta sa determine mai usor daca sunt potrivite pentru tine sau trebuie sa mai cauti.

 Dimensiunile si piesele necesare

 In primul rand, trebuie sa tii cont de dimensiunile mobilierului pentru baie intrucat daca spatiul este destul de redus ca dimensiune chiar si un mobilier baie care arata bine poate sa para prea mult. Cantareste optiunile de plasare a mobilierului pentru baie, masoara spatiul disponibil, decide daca doresti sa cumperi un set intreg asortat sau daca vei opta pentru piese diferite care sa compuna un design asa cum iti doresti. In comert se gasesc multe seturi simple care include piesele de mobilier necesare precum masca pentru chiuveta si dulapul suspendat sau seturi mai complexe care in afara de cele mentionate includ si etajere, rafturi sau dulapuri de depozitare.

Daca ai o baie mica atunci este recomandat sa nu alegi seturi complexe care pot sa ocupe foarte mult din spatiul util din baia ta. Mai bine cauti piese care se comercializeaza separate dar care sa te asigure ca nu vei incarca prea mult spatiul.

In cazul caselor mari ai libertate mai multa intrucat si baile sunt mult mai generoase din punct de vedere al dimensiunilor. Insa, si aici, pentru a obtine un design armonios trebuie sa tii cont de faptul ca piesele de mobilier baie trebuie sa fie utile si sa isi indeplineasca scopul pentru care au fost achizitionate.

 Materialele si provenienta

 Pentru a te putea bucura de un mobilier baie care sa te serveasca pentru mult timp, alege piese de calitate. Chiar daca investesti de la inceput o suma mai mare de bani, in timp iti vei da seama ca a fost cea mai buna decizie pe care ai putut sa o iei.

Materialele din care sunt fabricate piesele de mobilier baie si accesoriile care vin impreuna cu acesta, sunt fabricate din materiale diverse care se prezinta de la cea mai buna calitate pana la cea mai proasta. Pentru a putea sa iti dai seama daca mobilierul achizitionat este de calitate trebuie sa te asiguri ca locul din care iti faci cumparaturile este unul de incredere. Mai ales daca achizitionezi din mediul online, trebuie sa te documentezi foarte bine legat de oferta care se contureaza in fiecare magazin in parte.

 Stilistica

 Nu este un capriciu sa iti decorezi baia in conformitate cu dorintele tale si sa fie un spatiu incarcat de bun gust. Analizeaza cu atentie tendintele, inspira-te din acestea si alege design-ul dorit respectand regulile acestuia.

Pentru a crea armonie in intregul design al baii trebuie sa tii cont si de arhitectura casei tale. Daca este vorba despre o constructive veche cu o arhitectura impozanta atunci in mod clar stilul de mobilier baie ideal este cel retro. Daca este vorba despre o baie mica de apartament atunci trebuie sa adaptezi totul spatiului respectiv si sa alegi un mobilier baie modular care sa se integreze perfect in decor.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare